Vranlact vine cu o solutie pentru comerciantii traditionali

0
634

Compania Vranlact isi extinde aria de acoperire, mizand intr-o prima faza nu pe piata capitalei asa cum ne-am astepta ci pe zona Dobrogei, intr-o clara deschidere spre TT.

VranlactUn pariu interesant, ce poate aduce surprize frumoase, pe o cu totul alta ecuatie a profitabilitatii. La prima vedere Bucurestiul poate parea o piata interesanta. Argumentele pro sunt date de puterea de cumparare. Logistic insa nu este usor. Suprafata orasului este mare, traficul aglomerat. Densitatea retailului modern poate influenta volumul comenzilor. Masini de distributie, agenti. Varianta Dobrogea are si o perspectiva pe termen mediu, data fiind iminenta apropiere a sezonului estival. Logistic, balanta inclina favorabil. Livrari rapide, posibil de acoperit cu o singura masina de distributie. Mai adaugam un reprezentat zonal si scenariul incepe sa prinda contur. De ce TT? Si aici sunt argumente pro, cel mai important fiind cel al costurilor. E mai avantajos sa livrezi astazi in TT decat sa platesti bani grei, batand cu capul plecat la usa marilor retaileri.

Vranlact_3

Strategia Vranlact se bazeaza si pe sortimentatie. Oferta de produse vine ca o manusa pentru comerciantii traditionali. Articole interesante (smantana la punga de 500g! sau retete de kefir, sana si lapte batut, cu adaos de vitamine!) dar si preturi bune, ce lasa suficient loc de marja. Tragem linie si in final pretul de raft poate sta oricand pe picior de egalitate cu oferta din retailul modern. Doar cateva exemple: 1,30 – 1,40 lei pret de vanzare la kefir si sana 330g; 14,40 lei kilogramul de telemea maturata din lapte de vaca; 0,80 lei iaurturile la 200g sau 5,40 lei smantana 20% 500g.Atentie, toate sunt preturi de vanzare din TT!

Imaginea produselor este buna, iar mesajul diversificat, cu formulari precum „lactate cu gust de sanatate”, „natural”, „vitamine”, „Tara Vrancei”. Gustul inconfundabil, plin de savoare.

Sursa: Brand Privat