Apple si Deloitte fac echipa pentru a accelera procesul de transformare a afacerilor

0
271

Deloitte lanseaza o noua practica menita sa sprijine transformarea digitala si implementarea de solutii prin intermediul iPhone si iPad

Apple si Deloitte au anuntat un parteneriat menit sa ajute companiile sa isi transforme rapid si facil modul in care opereaza prin maximizarea puterii, usurinta in utilizare si securitatea sporita pe care platforma iOS le aduce la birou prin intermediul iPhone si iPad. Ca parte a efortului comun, Deloitte va dezvolta prima practica Apple, in care sunt angajati peste 5.000 de consultanti strategici ce se concentreaza exclusiv asupra schimbarii modului in care companiile opereaza, de la functiile orientate spre client, cum ar fi comertul cu amanuntul, servicii de teren si de recrutare sau cercetare si dezvoltare, pana la managementul inventarului si al sistemelor de back-office.

Apple2Apple si Deloitte vor colabora, de asemenea, pentru dezvoltarea unui serviciu nou oferit de Deloitte Consulting numit EnterpriseNext, menit sa sprijine clientii sa foloseasca toate avantajele serviciilor si ecosistemului hardware si software iOS, la locul de munca. Noul serviciu va ajuta clientii sa descopere oportunitatile cele mai de impact din industriile in care activeaza si sa dezvolte rapid solutii personalizate prin prototipuri rapide.

“Stim ca iOS este cea mai buna platforma mobila pentru afaceri, deoarece am testat peste 100.000 de dispozitive iOS utilizate de catre angajatii Deloitte, care ruleaza 75 de aplicatii personalizate”, a spus Punit Renjen, CEO Deloitte Global.

“Practica Apple din cadrul Deloitte va oferi companiilor globale expertiza si resursele de care au nevoie pentru a oferi angajatilor mobili posibilitatea de a profita de ecosistemul puternic pe care iOS, iPhone si iPad il ofera si pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele lor, intr-un mod eficient si productiv”.

“Ca lider in strategia de transformare digitala, Deloitte este un partener ideal, care aduce o echipa dedicata de consultanti strategici Apple pentru a ajuta clientii sa revolutioneze cu adevarat modul in care lucreaza folosind iOS, iPhone si iPad”, a spus Tim Cook, CEO Apple.

“iPhone si iPad transforma modul in care lucreaza oamenii de pretutindeni. Si, prin acest parteneriat, suntem capabili sa ajutam mai multe companii sa beneficieze de resursele incredibile pe care doar ecosistemul Apple le ofera”.

Serviciul EnterpriseNext oferit de Deloitte Consulting va pune la dispozitia clientilor experiza pentru mai mult de 20 de industrii, astfel:

  • Apple3EnterpriseNext Value Maps pentru iOS ajuta la descoperirea celor mai bune oportunitati pentru iPhone si iPad in cadrul industriilor lor, la alinierea oportunitatilor lor mobile si la prioritizarea resurselor digitale
  • Ateliere de lucru EnterpriseNext pentru iOS pentru a prelua rapid idei de la prototip si crea solutii personalizate iOS
  • Arhitecti, designeri si ingineri iOS gazduiti in studiourile Deloitte Digital din intreaga lume care dezvolta aplicatii usor de folosit, de inalta calitate, perfect compatibile cu platformele de afaceri existente, inclusiv ERP, CRM, analytics si resurse umane.

Apple4Apple a revolutionat tehnologia pentru uz personal prin introducerea Macintosh in 1984. Astazi, Apple este lider in inovatie prin intermediul iPhone, iPad, Mac, Apple Watch si Apple TV. Cele patru platforme software Apple—iOS, macOS, watchOS, si tvOS— ofera experiente unice pe toate platformele Apple si ofera oamenilor de pretutindeni servicii revolutionare ca App Store, Apple Music, Apple Pay si iCloud. Cei 100.000 de angajati Apple au drept scop crearea celor mai bune produse de pe planeta si sa lase lumea in care traim mai buna decat au gasit-o.

Deloitte este una din cele mai mari firme de servicii profesionale din lume, lider  in strategii de transformare digitala. Prin intermediul unei retele de peste 244.000 profesionisti, specialisti in industrii si un intreg ecosistem de aliante, Deloitte isi sprijina clientii sa transforme probleme complexe de business  in oportunitati de crestere, cu impact masurabil. Echipele noastre de elita ajuta organizatiile sa se transforme in era digitala.