Despre mit și adevăr în dezvoltarea produselor noi la NNS 2020! Early bird expira curand!

0
50
dezvoltarea

Dupa cum se stie, dezvoltarea de produse noi implica un proces complex, in etape succesive, pornind de la conceptie si pana la comercializarea produsului. In societatea actuala, inovarea aplicata in dezvoltarea de noi produse joaca un rol crucial la nivel microeconomic, de cele mai multe ori asigurand avantajul competitiv, crearea niselor de produse, sau chiar supravietuirea firmelor.

In acest context, procesul de dezvoltare a produselor noi nu se limiteaza la inovarea de produs, ci include un numar de etape succesive care sunt parcurse in ciclul de viata al alimentului, pornind de la conceptie pentru a se ajunge in final la comercializare.

Multiplele fatete ale dezvoltarii sortimentelor noi vor fi analizate la a 2-a editie a expo-conferintei NNS de Alexandrina Sirbu, profesor universitar doctor inginer la Universitatea Constantin Brancoveanu din Ramnicu-Valcea, in prezentarea “Mit si adevar in dezvoltarea produselor noi “.

Pornind de la o serie de studii de caz in domeniul dezvoltarii produselor alimentare, scopul acestei lucrari este de a evidentia principalele aspecte pozitive, dar si greseli care apar in inovarea produselor pe lantul alimentar.

Editia 2 a expo-conferintei NNS. Nutritie. Nutrienti. Sanatate va avea loc in zilele de 26 – 27 martie 2020, la Bucuresti.

PRINDE PREȚURILE EARLY BIRD NNS 2020!

PACHETE EXPOZANTI SI PARTENERI NNS 2020

COMPANII PARTENERE NNS 2020

 CHR_HANSEN2  Rimco  PENTRU JURNALIȘTI, înscrierea este GRATUITA și se poate face prin trimiterea datelor de contact pe adresa office@roaliment.ro.