De sarbatori Fomica? propune romanilor o varietate de carnati din carne de pasare

0

Se apropie sarbatorile de iarna iar brandurile din industria carnii trebuie sa vina cu idei de preparate si semipreparate care sa corespunda cererii si nevoilor consumatorilor, lucru deja adoptat de Grupul de firme Safir, care propune romanilor o gama variata de carnati din carne de pasare fie pentru completarea platourilor cu aperitive, fie ca ingredient principal in mancarurile traditionale de sarbatori.

Grupul s-a dedicat cu pasiune si responsabilitate realizarii unor produse din carne de pasare gustoase si sanatoase pentru clientii sai, produse ce raspund tendintelor actuale pentru o nutritie bazata pe ingrediente naturale, fara adaosuri si potentiatori de gust.

Mesele de sarbatori sunt complete cu carnatii din carne de pasare de la Fomica?
De sarbatori Fomica? aduce in casele romanilor retete traditionale de carnati din carne de pasare, cu un continut scazut de grasimi pentru o stare generala mai buna.

Astfel Fomica? prezinta diferite categorii de carnati de pasare: Carnati de pui, proaspeti clasici sau Carnati de pui, proaspeti picanti, ideali pentru masa principala de Craciun sau de Anul Nou. Pot fi pregatiti la gratar, in tigaie sau la cuptor.

CrăciunPotriviti pentru aperitive, dar si pentru consumatorii care nu au timp sa le faca pe toate in aceasta perioada aglomerata sunt Carnaciorii de bere afumati si fierti si Carnatii afumati si fierti. Acestia sunt pe placul si celor mai exigenti consumatori deoarece se acorda o atentie deosebita procesului de afumare cu rumegus din lemn de esenta tare, avand un gust echilibrat de carne afumata si condimente naturale.

Ce da gustul de acasa carnatilor din carne de pasare de la Fomica?
Toate produsele din gama Fomica? au 100% carne de pasare, proaspata, refrigerata si condimente naturale. Sunt retete imbinate de un bucatar roman, retete care sunt mereu monitorizate pentru a realiza aceeasi constanta a produsului finit.

Timpul petrecut in afumatoare este esential pentru a atinge perfectiunea gustului cautat de consumatori. De aceea se acorda o atentie deosebita procesului de afumare, carnatii sunt lasati sa fie invaluiti in tihna de savoare pana la punctul in care acestia capata acel gust afumat, de multi apreciat.

Afla mai multe despre preparatele si semipreparatele Fomica? aici: www.safir.ro/ro/fomica