EFSA: Valorile dietetice de referinta pot fi calculate online

0
210
referinta, Symbioal

EFSA a lansat un instrument interactiv care permite nutritionistilor si altor profesionisti din domeniul sanatatii sa calculeze rapid si usor valorile dietetice de referinta.

DRV Finder permite efectuarea de cautari in functie de grupul de populatie sau nutrienti, permitand utilizatorilor sa extraga si sa combine informatiile precise de care au nevoie, din cadrul celor 32 de opinii privind valorile dietetice de referinta (in engl. dietary reference values = DRV) pe care EFSA le-a publicat in ultimii ani.

Opiniile contin valorile dietetice de referinta pentru apa, grasimi, carbohidrati si fibre dietetice, proteine, substante energizante, precum si pentru 14 vitamine și 13 minerale.

Agnès de Sesmaisons Lecarré, de la Unitatea Nutritionala a EFSA, a declarat:

Profesionistii si autoritatile din domeniul sanatatii folosesc DRV-uri pentru a-i pe ajuta consumatori sa aleaga alimentele sanatoase. Speram ca ei vor gasi DRV Finder-ul nostru ca pe un instrument inestimabil in realizarea acestei sarcini esentiale.


NNS 2019NUTRITIE.NUTRIENTI.SANATATE

BUCURESTI, MARTIE 2019

Conferința își propune să prezinte strategii inovatoare de îmbunătățire a sănătății cu cele mai bune soluții de nutriție,cei mai buni nutrienți, alimente pentru stări de nutritie speciala, precum și studii preclinice și clinice, noțiuni de proprietate intelectuală, oferind o deosebită oportunitate profesioniștilor din domeniu pentru a discuta ultimele cercetări și provocări în alimentație.

Prezentările speakerilor și temele de discuție se vor concentra pe problememe actuale, dar și pe viitoarele tendințe globale și locale în domeniul nutriției și industriei alimentare și care pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a consumatorului român.

CUI SE ADRESEAZĂ?

  • Specialiștilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
  • Medici
  • Specialiștilor din departamentele de Calitate și/sau Producție
  • Departamentelor de Marketing și de Vânzări.
  • Directorilor de fabrică, directorilor generali

25% discount pentru inscrierile efectuate in perioada 10-21 decembrie 2018

Taxa de inscriere/zi: 200 euro + TVA/zi

Pentru pachetele de parteneri/sponsori va rugam sa ne contactati la +40744162991 sau pe e-mail la office@roaliment.ro.

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul de înscriere MĂ ÎNSCRIU!

Informatii suplimentare la: 0040 31 436 41 91, 0040 744 162 991, office@roaliment.ro