Epson

EPSON ROMÂNIA vă propune soluții de printare full color a etichetelor autoadezive în regim propriu în cadrul conferinței INGREDIENTS SHOW (6 – 7 septembrie, Sovata).

Reprezentanți din partea producătorilor și procesatorilor din industria alimentară sunt așteptați la eveniment, pentru a afla din sursă directă ce implică etichetarea în regim propriu și cât de mult eficientizează procedurile de etichetare investiția într-o astfel de mașină.

Un reprezentant EPSON ROMÂNIA vă va răspunde la întrebări pe această temă, dar și pe multe altele (tendințe în etichetare, inovații tehnologice, oferte personalizate aplicate pe nevoile dumneavoastră etc) la standul companiei din cadrul conferinței INGREDIENTS SHOW.

În România, Epson este prezent cu o gamă largă de echipamente pentru imprimarea etichetelor color. Acestea sunt disponibile pentru mai multe tipuri de volume și vă oferă un control complet asupra producției de etichete. Cu ajutorul echipamentelor Epson, puteți să imprimați etichetele color pe care vi le doriți, când doriți și în cantitățile necesare, evitând astfel principalele inconveniențe în procesul de etichetare și deci reduceți pierderile financiare.

Eticheta este cartea de vizită a produsului dumneavoastră, iar la produse de calitate se pretează etichete pe măsură. Dacă luăm exemplele de succes din afară, tendința este spre o etichetă cât mai deosebită, în combinații inedite și de cea mai bună calitate. Achiziționarea unei imprimante Epson este garanția unei investiții durabile și cheia spre un produs de succes. Mai mult decât atât, echipamentele comercializate sub brandul Epson pot avea mai multe aplicații: pot imprima etichete, bilete și ecusoane complet color.

Uitați de stocul de etichete imprimate în prealabil, minimizați risipa de etichete și timpii de producție pierduți, evitați comenzile pierdute și livrările întârziate!

Detalii despre aceste echipamente găsiți pe pagina oficială a Epson.


INGREDIENTS SHOW este singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor din industria alimentară românească, având loc în perioada 6 – 7 septembrie 2017 la Sovata, la Danubius Health SPA Resort. Programul provizoriu îl puteți consulta aici.

FIND THE PERFECT INGREDIENT! GO TO INGREDIENTS SHOW 2017!