Trecerea de la ”mai multe alimente” la ”alimente mai sanatoase

0
104

Intr-o lume in care o mare parte din populatie sufera fie de malnutritie, fie de boli preventibile (in general boli de nutritie), o dieta sanatoasa ar avea o dubla influenta benefica: o crestere a calitatii vietii si a sperantei de viata si o mai buna protectie a mediului. Dar e nevoie de o schimbare de paradigma: trecerea de la cantitate la calitate/sanatate.

”O hrana bazata in mare parte pe fructe, cereale si legume ar putea face posibila hranirea intr-un mod sustenabil a 10 miliarde de oameni la orizontul anilor 2050. Este insa necesara o schimbare de paradigma in alimentatie: trecerea de la producerea de mari cantitati de alimente la producerea de alimente sanatoase”.
Profesorul Nicolae Hancu, presedintele Federatiei Romane de Diabet

Despre nutritia preventiva, despre ce transformari ar trebui sa aiba loc in dieta noastra si despre caile prin care aceste transformari ar putea sa prinda viata ne va vorbi, la NNS 2019, in prezentarea sa, Profesorul Nicolae Hancu, presedintele Federatiei Romane de Diabet, seful catedrei de diabet, boli de nutritie si metabolism al Universitatii Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca, formatorul scolii de nutritionisti din tara noastra.  

Aflati mai multe despre cele 5 strategii de transformare a modului in care trebuie sa producem si consumam alimentele, pentru o mai buna sanatate si o mai buna protectie a mediului participand la NNS 2019.


Colaborarea dintre specialisti din domenii care se intalnesc nu foarte des in jurul aceleiasi ”mese” este un bun prilej de a genera idei si solutii capabile sa schimbe fata industriei alimentare si a bauturilor in urmatorii ani, precum si pentru a modifica politicile publice din domeniul sanatatii in general si nutritiei in special. Tendinta pietei este aceea de a oferi consumatorilor produse inovatoare, care sa vina cu un plus de beneficii pentru alimentatia acestora, motiv pentru care NNS reprezinta un punct de plecare pentru lansarea pe piata de catre producatori a unor alimente sau suplimente care sa raspunda nevoilor si cerintelor publicului larg, in acord cu recomandarile nutritionistilor.


DESPRE EXPO-CONFERINTA NNS

Conferința NNS 2019 – Nutritie.Nutrienti.Sanatate își propune să prezinte strategii inovatoare de îmbunătățire a sănătății cu cele mai bune soluții de nutriție, cei mai buni nutrienți, alimente pentru stări de nutritie speciala, precum și studii preclinice și clinice, noțiuni de proprietate intelectuală, oferind o deosebită oportunitate profesioniștilor din domeniu pentru a discuta ultimele cercetări și provocări în alimentație. Astfel la eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai PROCESATORILOR si PRODUCATORILOR de alimente si suplimente, NUTRITIONISTI, MEDICI, CERCETATORI, DIETETICIENI. Organizat de RO.aliment si avand parteneri pe IBA București, HERBALIFE, ONE HEALTH, APRIL, ARC, ASMP, ROMPAN, ROMALIMENTA, APIMONDIANNS reprezinta punctul de plecare al unor viitoare colaborari intre nutritionisti, dieteticieni, profesionisti din domeniul sanatatii si industria alimentara si a suplimentelor alimentare contribuind la facilitarea schimbului de opinii si experiente.

TEME SI SPEEKERI NNS 2019


CUI SE ADRESEAZĂ?

  • Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
  • Specialistilor din departamentele de Calitate si/sau Productie
  • Departamentelor de Marketing și de vanzari
  • Directorilor de fabrica, directorilor generali
  • Medicilor, nutritionistilor
  • Blogerilor axati pe alimentatie, sanatate si nutritie umana

 

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul accesand butonul de mai jos, sau sa ne transmiteti cererea pe office@roaliment.ro sau la telefon +40744162991.  MĂ ÎNSCRIU