Trei produse de top Covalact de Tara oferite spre degustare la NNS-2019

0
218

La prima editie a expo-conferintei NNS – Nutritie.Nutrienti.Sanatate, organizata pe 4 aprilie, la Bucuresti de RO.aliment si avand ca parteneri pe IBA Bucuresti, ONE HEALTH, HERBALIFE, DANONE PDPA, OCEAN FISH, APRIL, ARC, ASMP, ROMPAN, PRISA, ROMALIMENTA, APIMONDIA, ARoND, FNAP producatorul de lactate Covalact a etalat la standul propriu unele dintre produsele sale de top – iaurtul de capra, iaurtul bio si branzica de casa de la Covalact de Tara – produse apreciate de specialistii si nutritionistii prezenti la eveniment.

Iaurtul de Capra de la Covalact de Tara e facut din 100% lapte de capra de cea mai buna calitate. Iaurtul are o textura fina si un gust specific echilibrat, foarte placut. Iaurtul de capra pastreaza valori nutritionale specifice laptelui de capra, fiind un produs nutritiv, usor de digerat cu eliberare mai rapida de energie care poate fi consumat de toate categoriile de consumatori.

Laptele de capra are cateva caracteristici nutritionale care pot completa o dieta echilibrata: este mai usor de digerat, contine o cantitate semnificativa de calciu si este o buna sursa de proteina.

BIO Iaurtul cu 3,8% grasime, de la Covalact de Tara, este produs din lapte de vaca ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima Romaniei. Are un gust mai putin acrisor decat iaurturile obisnuite si este recomandat in primul rand copiilor datorita nutrientilor din laptele integral, contribuind la cresterea si dezvoltarea lor.

CovalactBranzica de Casa de la Covalact de Tara (Bulgaras) este un produs de tip cottage cheese fabricat in Romania, din lapte integral romanesc. Branzica de Casa de la Covalact de Tara este lider de piata dominant cu o cota de piata in volum de 56% in comertul modern in Romania pentru intreg anul 2018, in crestere cu +1.1 puncte procentuale fata de 2017.

In prezent Covalact face parte din grupul liderului mondial pe lactate Lactalis, achizitia fiind realizata acum 2 ani. Covalact are 560 de angajati si doua fabrici la Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc,unde realizeaza peste 100 de produse reprezentand o cantitate lunara de lactate de aproximativ 2300 tone.