Controlul temperaturii în timpul depozitării și transportului

0

Controlul temperaturii este esențial atât în timpul transportului, cât și în timpul depozitării. De curând, AFL Barendrecht folosește SenseAnywhere, un sistem foarte simplu, dar extrem de eficient, care măsoară temperatura, umiditatea și mișcarea și postează imediat aceste rezultate on-line.

AFL Barendrecht este unul dintre cei mai mari transportatori de fructe și legume din Olanda. Compania operează cu aproximativ 28 de camioane și dispune de 14 celule de răcire, fiecare cu o capacitate de depozitare pentru 230 de paleți.

“Noi personal, dar, de asemenea și clienții noștri, în special, doresc să cunoască circumstanțele în care produsele lor proaspete au fost transportate”, declară Alkine Barendrecht, office manager al companiei.

“Am început să colaborăm cu TService.nl, o companie specializată în controlul și  managementul temperaturii. Ei ne-au atras atenția asupra SenseAnywhere, o soluție ideală pentru nevoile noastre, pe care l-am instalat foarte simplu, singuri, deoarece nu necesită cabluri sau alte dispozitive complicate.”

Practic sistemul este un pătrat de mărimea unei matrițe, care înregistrează temperatura, umiditatea și mișcarea, și în mod automat, trimite aceste măsurători pe mobil sau PC-uri.

Nu mai mare decât un cub de zahăr

SenseAnywhere este un sistem care nu are nevoie de servicii tehnice sau de un departament IT și care transmite un mesaj e-mail sau text atunci când lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie, astfel încât să poată interveni imediat. Este aplicabil în sere, grajduri, frigidere și congelatoare, dar, de asemenea, și pentru transportul produselor sensibile la temperatură.

SenseAnywhere avertizează atunci când temperatura pre-stabilită arată abateri, datele fiind accesibile on-line de oriunde. Cu sistemul SenseAnywhere puteți verifica telefonul smartphone acasă, în fața semineu dvs. pentru a vedea dacă totul este în regulă cu compania dumneavoastră. Dacă Autoritatea pentru Siguranță Alimentară inspectează compania dumneavoastră, îi pot fi furnizate datele cu privire la temperatura de transport și depozitare din ultimii cinci ani, care la cerere pot fi stocate și puse la dispoziție.

SenseAnywhere este, de asemenea, oferit la prețuri accesibile, este ușor de utilizat și poate fi instalat în cel mai scurt timp.