În fiecare zi, lucrătorii din industria alimentară se bazează pe soluții de protecție personală pentru a se proteja atât pe ei, cât și produsele esențiale pe care le fabrică. Acesta este motivul pentru care este important să selecteze echipamentul potrivit pentru siguranță și productivitate.

AnsellGUARDIAN® Chemical oferă soluții simplificate de gestionare a riscurilor pentru medii chimice care vor îmbunătăți siguranța lucrătorilor și vor reduce riscul contaminării produsului.

Evaluăm rezistența mănușilor și ale materialelor costumelor, împotriva substanțelor chimice și oferim o evaluare personalizată, cu timpi de permeatie așteptati și evaluări de degradare. Ca urmare, selectarea soluției chimice potrivite nu a fost niciodată mai ușoară.

Completați astăzi solicitarea de evaluare GUARDIAN® pentru protecție chimică îmbunătățită, performanță și conformitate.

DORESC EVALUARE GUARDIAN – GRATUIT

Despre Ansell

Ansell este lider mondial în furnizarea de soluții superioare de protecție a sănătății și siguranței care îmbunătățesc bunăstarea umană. Nevoia mondială de o protecție mai bună nu se oprește niciodată, așa că Ansell cercetează, dezvoltă și investește în permanență pentru a fabrica și distribui inovație și tehnologie de ultimă generație, comercializate sub mărci cunoscute în care clienții au încredere.

Operând în două segmente de afaceri principale, Industrial și Healthcare, Ansell este liderul de piață care continuă să crească, angajând 13.000 de angajați în întreaga lume. Cu operațiuni în America de Nord, America Latină / Caraibe, EMEA și Asia Pacific, clienții din peste 100 de țări din întreaga lume au încredere în Ansell și în soluțiile sale de protecție. Informații despre Ansell și produsele sale pot fi găsite pe www.ansell.com.