Arla UK lanseaza un nou brand de lapte fara grasimi

0
953

Arla, cea mai mare companie de lactate din Marea Britanie, a lansat Arla BOB (Best of Both), o nouă marcă de lapte fără grasimi, care are același gust bun ca laptele semi-degresat, susțin reprezentanții companiei. Acesta este ambalat cu un capac galben distinctiv.

Cooperativa condusă de fermieri crescători a petrecut trei ani pentru a dezvolta tehnologia pentru a produce Arla BOB. Aceasta implică colectarea unei părți din proteina naturală din lapte și adăugarea acesteia înapoi în laptele degresat. În plus, prin intermediul procesului unic PurFiltre Arla, aceasta, de asemenea, durează mai mult în frigider.

Lansarea Arla BOB este susținută de o campanie de marketing integrată de un 10.2mil de dolari, concepută pentru a anunța produsul cu exploziile de galben. O campanie de televiziune începe pe 8 februarie.

Mai multe produse planificate pentru 2016

Lansarea face parte din mișcarea Arla de a-și sprijini proprietarii fermieri și a devenit un lider de brand de uz casnic prin adăugarea de valoare laptelui său, prin dezvoltarea de produse inovatoare, cu accent pe naturalețea inerentă a produselor lactate.

Acest brand urmează lansării cu success a mărcii Arla Protein, Arla skyr și Arla Big Milk anul trecut. De-a lungul anului 2016, vor fi lansate, de asemenea, alte produse inovatoare, precum și extensii ale unei game din portofoliul de produse lactate.

Arla BOB este disponibil în rețeaua de retail din Marea Britanie din 11 ianuarie, în formate de 2 litri și 1 litru, unde costa 2,20 dolari, respectiv 1,46 dolari.

Sarah Baldwin, vice-presedinte de marketing, Arla Foods UK, a declarat:

Suntem perfect poziționați pentru a lansa ceva cu adevărat de pionierat și Arla BOB este una dintre cele mai mari inovații pe care le-am creat în categoria de lapte.

Baldwin a declarat că strategia companiei este de a dezvolta, “produse sănătoase cu un gust deosebit. Cu organizații, cum ar fi de Sănătate Publică Anglia încurajând oamenii să ia în considerare consumul de lapte cu niveluri mici de grasimi, credem că Arla BOB va fi o alegere populara pentru mulți consumatori “, a adăugat ea.

Conform cercetărilor efectuate de Arla recent, 49% din cumparatori de lapte semi-degresat spun că ar cumpăra lapte fara grasimi, dar nu le place textura și 33% ar cumpăra lapte degresat, dar nu le place gustul.

Arla Foods este o companie procesatoare de lactate la nivel mondial și o cooperativă deținută de 12.700 fermieri crescători de vaci cu lapte, dintre care aproximativ 3.000 sunt britanici. Având facilități de producție în 11 de țări și birouri de vânzări în încă 30, Arla este a cincea cea mai mare companie de produse lactate din lume și cel mai mare furnizor de produse lactate ecologice.