Un nou pahar ce va imbunatati experienta de degustare a consumatorilor de bere

0
607

Marca de bere belgiana Leffe a proiectat un nou pahar, dupa 18 luni de cercetare pentru a imbunatati experienta de degustare a consumatorilor.

Noul format de pahar imbunatateste perceptia culorii berii Leffe si intensifica calitatile spumante ale bauturii, au declarat reprezentantii firmei belgiene despre paharul care in partea sa de jos are  inscriptionata litera L. Forma literei L ajuta la eliberare continua de bule, ceea ce inseamna ca spuma poate ramane pentru mai mult timp in partea superioara a paharului.

pahar2Pe noul pahar stema a fost reproiectata pentru a putea reda in varianta tri-dimensionala vechea stema a  manastirii Leffe, reafirmandu-se astfel bogatul patrimoniu cultural al brandului, adaugandu-se si o nota de  contemporaneitate. Estetic si functional in acelasi timp, noul pahar permite consumatorului sa il tina in mana cu usurinta, fara a incalzi berea, care astfel ramane la temperatura perfecta pentru a fi savurata.

Forma rotunda si gatul mai ingust al noului pahar concentreaza mai bine aroma bauturii oferind o experienta ce cuprinde mirosuri complexe si nuante subtile de arome unice ale berii, reinterand pozitia  Leffe ca marca premium distincta.

Jonny Tyson, specialist si educator in domeniul berii, a comentat: “Noul pahar nu este numai atragator pentru privitor, dar, de asemenea, imbunatateste experienta gustului Leffe, permitand consumatoriilor sa aprecieze pe deplin calitatea berii. Ne-am angajat sa oferim excelenta in fiecare sorbitura, permitand clentilor sa savureze fiecare moment Leffe si sa redescopere timp. “

Pentru a-i ajuta pe comercianti, proprietari de restaurante si clienti sa inteleaga noile caracteristici si beneficii oferite de acest pahar, Leffe a creat un film care vorbeste de noul design.

Reproiectarea paharului Leffe face parte dintr-un program de investitii mai larg al Leffe pentru HoReCa din Marea Britanie, care va fi lansat in cursul acestui an.