Chr. Hansen va surprinde iar cu inovatiile aduse la INGREDIENTS SHOW 2018

Chr. Hansen

Chr. Hansen este PARTENER PREMIUM al INGREDIENTS SHOW 2018, a doua editie a singurei platforme din Romania special conceputa pentru a aduce impreuna furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate informatii despre cele mai noi ingrediente aparute, despre tendintele in ceea ce priveste consumul și schimbarile de ordin comercial care influenteaza in prezent industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.

Stiati ca peste 1 miliard de oameni din intreaga lume consuma zilnic produse ce contin ingrediente Chr. Hansen? Haideti la standul Chr. Hansen sa descoperiti ce au mai creat expertii nostri!

VA PUTETI INSCRIE ACUM, AICI!

Strategia Nature’s No. 1 a Chr. Hansen consta in fabricarea si comercializarea de ingrediente naturale ce se bazeaza strict pe utilizarea resurselor si mecanismelor proprii naturii in vederea imbunatatirii alimentelor si sanatatii consumatorilor, intr-un mod sustenabil.

Chr. Hansen vine la INGREDIENTS SHOW cu cateva inovatii ce raspund direct tendintelor actuale ale pietei. Dintre ele mentionam: o reteta moderna pentru fabricarea iaurturilor cu fructe cu continut redus de zahar, fara a face compromisuri la gustul si savoarea acestora; o metoda inovativa de a elimina nitritii din preparatele din carne; ingrediente cu rol de colorare, solubile in ulei.

DESPRE INGREDIENTS SHOW 2018

Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMANIMENTA, IBA, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informații despre ingredientele disponibile pentru piața românească, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.

catre mai multe detalii

DORESC SA MA INSCRIU CU OFERTA EARLY BOOKING – 3% DISCOUNT

INGREDIENTS SHOW este locul de întâlnire a aproape 200 de companii din industria alimentară unde veți putea stabili noi relații, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nișe pe care le puteți exploata.