Compania SUPER EGGS este partener al INGREDIENTS SHOW 2019

0
110

Super Eggs, companie specializata pe productia si comercializarea de oua, praf de oua si oua pasteurizate este partener al INGREDIENTS SHOW 2019, eveniment care va avea loc in zilele de 17 si 18 octombrie la hotel International din Sinaia si la care sunt asteptati sa participe peste 200 de reprezentanti ai producatorilor, procesatorilor si furnizorilor din industria alimentara.

INGREDIENTS SHOW 2019 este locul de intalnire a procesatorilor din industria alimentara cu furnizorii de ingrediente, in cadrul caruia specialistii prezenta ultimele noutati aparute in domeniu ingredientelor. (mai multe informatii de la editia din 2018, AICI)

Reprezentantii firmei brailene vor fi prezenti la standul amplasat in zona expozitionala a evenimentului si vor raspunde la intrebarile potentialilor clienti / parteneri de afaceri.

Misiunea, viziunea si valorile Super Eggs sunt aliniate cu cele ale Grupului Eurovo Italia , lider european in productia si distributia de oua ambalate si produse din ou ,din care face parte.

Astfel, Super Eggs, ca si companie specializata in productia, ambalarea si comercializarea de oua rosii si albe, de oua pasteurizate si praf de oua, isi asuma misiunea de a pune accentul pe satisfacerea nevoilor fiecarui client. Consideram ca siguranta si calitatea produselor sunt garantate de controlul intregii filiere de productie.

Obiectivul principal al Super Eggs il constituie respectarea standardelor de calitate in cadrul tuturor etapelor de prelucrare: de la producerea hranei pentru propriile pasari in fabrica proprie de nutreturi combinate, la cresterea puilor in cadrul propriilor ferme de tineret, a gainilor ouatoare in cadrul propriilor ferme de gaini, pana la sortarea si ambalarea oualor in centrul de ambalare, fabricarea si ambalarea prafului de oua in propria fabrica de praf de oua si fabricarea, ambalarea oualor pasteurizate in propria fabrica de oua

In cadrul firmei functioneaza un laborator uzinal autorizat unde sunt efectuate analize necesare procesului de productie pentru a ne asigura permanent de faptul ca ouale si produsele din ou respecta parametrii legali si cerintele clientilor de calitate si siguranta alimentara.

Controlul produselor finite se face si extern conform planului de autocontrol in laboratoare cu metode acreditate .

In cadrul centrului de colectare, sortarea oualor albe si rosii (cod 2 si 3) se face atat pe categorii (A –oua consum si B-oua industie) cat si pe clase de greutate (S, M, L, XL) automat cu ajutorul unei masini de sortat si ambalat Moba.

In cadrul sectiei de pasteurizare se pot realizea : ou integral pasteurizat, galbenus pasteurizat, albus pasteurizat .

Intreg procesul, incepand de la spargere oua, separate albus / galbenus, temperature de pasteurizare si ambalare este monitorizat automat atat in cadrul programului Sanovo cat si prin prelevarea de probe din punctele cheie ale instalatiei si analizarea in laboratorul uzinal a fiecarui lot de productie.

In cadrul sectiei de praf de ou se pot realiza: praf de ou integral, praf galbenus . Intreg procesul incepand de la receptie materie prima (produs pasteurizat), stocare materie prima, temperatura de deshidratare si ambalare este monitorizat automat in cadrul programului cat si prin prelevarea de probe din punctele cheie ale instalatiei si analizarea in laboratorul uzinal a fiecarui lot de productie.


Super Eggs este certificat IFS atat pe centrul de colectare, sortare si ambalare oua, pe fabrica de oua pasteurizate si pe cea de praf de oua.

Certificarea IFS este inca o garantie a faptului ca produsele Super Eggs indeplinesc cele mai exigente prevederi ale standardelor legale de calitate si siguranta alimentara


 CATRE FORMULAR DE INSCRIERE INGREDIENTS SHOW 2019