Cu „Fomica?” in burtica, distractia a fost ca-n povesti la Zilele Vasluiului 2019

0
21

Evenimentul Zilele Vasluiului s-a incheiat cu succes dupa 3 zile de distractie ca-n povesti, acesta bucurandu-se de un numar impresionant de participanti „inarmati” cu pofta de distractie si de mancare delicioasa, savurata pe ritmuri de dans si muzica buna.

„Fomica?” da startul la distractie
„Fomica?”, brandul romanesc de preparate si semipreparate din 100% carne de pui natural condimentata, s-a dovedit a fi alegerea preferata a tuturor celor prezenti la Zilele Vasluiului 2019, iar variantele diversificate de meniuri sanatoase cu care cei dornici de distractie au fost asteptati au adus zambete pe chip si… in burtica.

„Fomica?” a impresionat, in primul rand, prin apetisantele frigarui din carne de pui si legume proaspete, dar si prin mult doritele degetele din piept de pui, preparate care s-au aflat in topul preferintelor celor mici si a celor mari.

Standul „Fomica?”, atractia culinara a evenimentului
Astfel, standul „Fomica?” a fost atractia culinara a evenimentului, familii cu copii si tineri alegand sa savureze cu pofta preparatele ce le-au facut cu ochiul si sa se distreze ca la carte.

De mentionat ca preparatele „Fomica?” au fost pregatite in fata participantilor, transparent, astfel incat toti cei prezenti au avut certitudinea ca ceea ce mananca sunt produse proaspete, de incredere.

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.