Grupul de firme Safir se pregateste pentru prima participare la Targul Anuga, cel mai important targ de produse alimentare din lume

0
94

Grupul de firme Safir participa in toamna anului 2019 la Targul Anuga, cel mai important targ de produse alimentare, fixandu-si ca obiective intalnirea cu clientii externi, analiza pietei si a tendintelor din industria carnii, dar si identificarea de noi clienti si furnizori.

Targul Anuga 2019 va avea loc la Koln, Germania, in cadrul Complexului Expozitional Koelnmesse, in perioada 5-9 octombrie 2019.

Participarea la Anuga, o experienta plina de avantaje
Cu o traditie de aproape un secol, Anuga s-a dovedit a fi un eveniment de importanta maxima pentru producatori, participarea reprezentand o experienta interesanta, dar si posibilitatea de a explora trendurile, inovatiile tehnologice din industria in care activeaza si de a lega viitoare posibile parteneriate.

Grupul de firme Safir va participa la Anuga prin accesarea programelor nationale de promovare a exporturilor, programe care ajuta producatorii romani sa se dezvolte la nivel international, facilitand exporturile si participarea la targuri/expozitii relevante din afara tarii.

Grupul de firme Safir duce mai departe traditia gustului romanesc
Avantajele participarii Grupului de firme Safir la acest eveniment expozitional de mare amploare este posibilitatea de promovare, de crestere a vizibilitatii si a credibilitatii ca producator roman, dar si contactul direct cu tendintele pietei si asteptarile clientilor.

Ca producator de carne cu gust adevarat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% romanesc, cu 28 ani de experienta in industria carnii, este un partener de incredere, atat pentru importanti jucatori din segmentul HoReCa, cat si pentru marile lanturi de magazine internationale prezente in Romania.

Afla mai multe despre Grupul de firme Safir: www.safir.ro