Daniel Florescu, noul director general al diviziei de agribusiness a Agricover

0
759

Divizia de agribusiness a companiei Agricover va fi condusa de Daniel Florescu, care va ocupa functia de director general de la Stefan Bucataru, se arata intr-un comunicat al companiei, transmis astazi, 17 martie.

Daniel Florescu a ocupat functia de director financiar in cadrul aceleiasi companii.
In urma acestei schimbari, Stefan Bucataru va prelua functia de membru in Consiliul de Administratie Agricover.

Divizia de agribusiness a grupului Agricover a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1,19 miliarde lei, nivel apropiat de cel din anul 2014, in timp ce distributia de inputuri a crescut cu 33% in materie de volum.

Divizia de agrobusiness a Agricover incorporeaza toate activitatile operationale ce tin de distributia de solutii agricole pentru fermele vegetale si zootehnice si valorificarea productiei acestora – cereale, lapte, porci, legume si fructe. Agricover a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri de aproape 1,3 miliarde lei (circa 290 mil. euro), in crestere cu 18% fata de anul anterior.

Grupul Agricover este controlat de omul de afaceri Jabar Kanani, unul dintre cei mai mari jucatori din agricultura locala care a avut in 2014 afaceri de 295 milioane de euro, cu 17,5% mai mari fata de anul precedent.