Danone lanseaza iaurturile Activia Natur Cremos

0
142

Danone lanseaza iaurturile Activia Natur Cremos, iaurturi natur cu o textura cremoasa, perfecte pentru o dieta echilibrata in fiecare zi.

Odata cu noile iaurturi, Activia lanseaza si un nou ambalaj care combina, din punct de vedere vizual, doua culori simbolice – verde, culoarea specifica brandului, si alb, caracteristic iaurtului. Activia Natur Cremos este disponibil in doua variante de ambalaj: 150 grame si 400 grame.

Fiecare pahar de Activia Natur Cremos contine peste 4 miliarde de fermenti Bifidus ActiRegularis. Textura cremoasa si gustul unic al iaurtului sunt obtinute datorita ingredientelor de cea mai buna calitate, lasate la fermentare pentru cel putin 7 ore.

Danone iaurtIaurturile Activia Natur Cremos sunt produse in fabrica Danone din Bucuresti, cu lapte majoritar romanesc, de la ferme si gospodarii din tara noastra si se regasesc deja pe rafturile magazinelor din Romania.

Pentru mai multe detalii, puteti vizita site-ul www.activia.ro sau pagina de Facebook Activia.


Despre Activia
Activia este brandul de lactate proaspete numarul unu la nivel mondial, fiind consumat in 70 de tari, de pe 5 continente. Activia se produce in fabrica de iaurt Danone din Bucuresti si a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, in prezent avand un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferintele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale si fructe, iaurturi de baut cu sau fara fructe, cat si gama de mic-dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutritionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricarui moment de consum (mic-dejun, on the go, gustare intre mese sau dupa o cina usoara) si sunt usor de integrat chiar si in diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

In urma unei evaluari nutritionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentatii echilibrate.