File de somon afumat retras de la comercializare

Producatorul de produse piscicole NEGRO 2000 SRL si lantul de magazine Carrefour solicita persoanelor care detin produsul file de somon dintr-un anumit lot sa nu il consume, ci sa il distruga sau sa il aduca inapoi in magazinele Carrefour de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Societatea NEGRO 2000 SRL a procedat la retragerea de la comercializare a produsului “FILE DE SOMON AFUMAT 140g ” urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.
Lotul de produs supus rechemarii de la consumator este urmatorul: Lot 51 C / DLC 04.02.2019, Cod EAN : 5941330014327.

Producatorul, recomanda persoanelor care detin produse din lotul mentionat mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele Carrefour de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemanatoare gripei, precum febra, dureri musculare, greata, voma si dureri gastrice. Poate cauza probleme de sanatate daca persoana este insarcinata sau daca are un sistem imunitar slabit.