Focusul s-a mutat pe online! Fiți vizibili în mediile potrivite. Ofertă specială la promovarea online

0
78

În aceste zile în care mulți români au intrat în carantină, cel mai vizibil mediu este cel online. Toată lumea este online și comandă mâncare direct acasă.

Au apărut chiar și „livrările fără contact”, tocmai pentru a preveni răspândirea pandemiei. Este momentul să obțineți vizibilitatea pe care o meritați și să dezvoltați o campanie bine punctată de Marketing și Comunicare.

Anii au dovedit că metodele subliminale de poziționare a produsului/serviciului sunt foarte eficiente în a vinde fără a lăsa impresia consumatorului că „a cumpărat” ideea (adică produsul sau serviciul) dvs. O reclamă bine plasată sau un articol online care să conecteze valorile căutate de români în perioada aceasta de portofoliul dumneavoastră de produse sau servicii ar putea aduce un boost vânzărilor în perioada aceasta. 

Pentru a vă oferi un sprijin în acest context excepțional, RO.aliment reduce tarifele la promovarea în online, pe cel mai bine indexat website adresat specialiștilor din industria alimentară și a suplimentelor alimentare din România (www.roaliment.ro).

Opțiunile pe care vi le punem la dispoziție:

 1. Articol/știre postat pe site 1️⃣
 2. Articol postat pe site și inserat în newsletterul zilnic  🤘
 3. 3 variante de bannere inserate pe site 🎞
 4. Banner în newsletterul zilnic care poate duce către site-ul dvs. sau către un articol din site-ul nostru  😎
 5. Video inserat pe site 🎬
 6. Distribuirea articolului, știrii, bannerului alături de un mesaj scurt al companiei dvs pe pagina de Facebook a RO.aliment 📈

10 motive. De ce să alegeți RO.aliment pentru promovarea online

 1. apare în prima pagină din Google când căutați cuvinte-cheie din industria alimentară și a suplimentelor alimentare 
 2. este indexat mai bine decât site-urile multor companii din industrie – prin conținut relevant și tehnici de SEO, targetul dumneavoastră se numără printre cititorii noștri. Cititorii noștri vin spre noi când vor să se informeze din sursă sigură, așadar au încredere în noi, datorită trierii pe care o facem când încheiem contractele cu clienții
 3. informația este distribuită targetat către specialiștii din industria alimentară și a suplimentelor prin newsletterul trimis zilnic
 4. câștigi timp și bani
 5. site-ul este vizitat în medie de 1.500 de vizitatori unici/zi (adică 1.500 de potential leads)
 6. newsletterul zilnic este deschis în medie de 22% din abonați (o rată cu mult peste media pieței)
 7. rata de click în newsletter este în medie de 7.3%
 8. audiența este formată din specialiști: Manageri, R&D, Directori de calitate, Directori tehnici, Ingineri tehnologi, consultanți în industria alimentară, cadre universitare, reprezentanți ai autorităților
 9. peste 3.100 de abonați la newsletterul zilnic accesează mai mult decât un articol
 10. Părerea celor abonați la newsletter despre site-ul RO.aliment ca urmare a unui chestionar realizat la început de an 2019 este:
 • 90% = “conține informație foarte utilă”
 • 88% = “conține informație corectă și conținut de calitate”
 • 73% = “este ușor de accesat și printre primele în căutările din GOOGLE”

Pentru pachete personalizate și oferte speciale, ne puteți contacta la numărul de telefon 0744 162 991, sau pe adresa de email office@roaliment.ro.

OBȚINEȚI AZI PACHETELE SPECIALE