Barilla extinde linia de paste din leguminoase cu spaghetele din linte roșie

0

Barilla și-a extins portofoliul, cu spaghetele din linte roșie în urma răspunsului pozitiv al pieței la pastele din leguminoase cu un singur ingredient.

Gama de paste din leguminoase cu un ingredient a companiei italiene a fost lansată în 2018, iar noul format Barilla răspunde cererii crescânde pentru alimente de origine vegetală

Noul produs – spaghetele din linte roșie – au un gust de nucă și o textură „al dente” oferind o sursă bună de proteine și fibre.

Potrivit companiei italiene, toate pastele sale din leguminoase oferă consumatorilor preocupați de o alimentație sănătoasă, un mod de a adăuga varietate la mesele lor. Produsul este destinat și celor care respectă anumite diete, precum dieta fără gluten sau cea vegană.

Odată cu această nouă lansare, gama de leguminoase cu un singur ingredient este acum disponibilă în cinci soiuri: spaghete din linte roșie, paste din năut (rotini – paste scurte de formă elicoidală), paste din năut casarecce, paste penne din linte roșie și paste rotini din linte roșie.

Pastasele din leguminoase Barilla sunt certificate a nu conține gluten și ingrediente modificate genetic (non-OMG).

„Am fost încântați de performanța pastelor din leguminoase – și a răspunsului oamenilor la acestea – astfel încât a fost un pas de la sine înțeles pentru noi să continuăm să îmbunătățim gama de produse pentru a oferi consumatorilor noi modalități de a se bucura de astfel de produse”, a spus Jean- Pierre Comte, președintele Barilla Americas.
Comte a adăugat: „Spaghetele sunt una dintre cele mai populare tipuri de paste, ceea ce a făcut ca pentru noi să fie o decizie ușoară în a alege următoarea noastră ofertă. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm și să extindem ofertele de pste din leguminoase și mai departe în viitorul apropiat. ”

Spaghetele din linte roșie vor fi disponibile la majoritatea comercianților de retail, până în vara anului 2020, pentru un preț de aproximativ 2,89 USD.

Luna trecută, Barilla și-a reformulat întreaga gamă de paste Protein+, în SUA pentru a include 100% ingrediente pe bază de plante. Noua rețetă este realizată fără utilizarea albușurilor de ou și este făcută din griș de grâu dur amestecat cu proteine din linte, năut și mazăre.