ingredientelor, vara

INGREDIENTS SHOW, singurul eveniment B2B dedicat ingredientelor și adresat specialiștilor din industria alimentară românească, va avea loc în perioada 6 – 7 septembrie 2017 la Sovata, la Danubius Health SPA Resort.

Perioada de înscrieri se termină în 7 zile! Grăbiți-vă să prindeți un loc! Locurile sunt limitate!

Organizat în premieră națională de revista RO.aliment, evenimentul reprezintă un adevărat regal al industriei alimentare, locul unde specialiști de renume vă vor prezenta ultimele informații apărute în materie de ingrediente și materii prime. Raymond O’Rouke, reprezentantul EFSA, va sta la dispoziția procesatorilor români și furnizorilor de ingrediente și le va răspunde la întrebări în cele două zile ale conferinței.

INGREDIENTS SHOW reprezintă un eveniment special conceput pentru a facilita schimbul de informații între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară. Astfel, Sovata devine punctul de întâlnire al industriei alimentare dedicat ingredientelor. La conferință vor fi prezentate inovații, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria prelucrătoare a produselor alimentare.

„INGREDIENTS SHOW este un eveniment unic pentru piața românească, reprezentând o conferință B2B adresată procesatorilor din industria alimentară interesați să își îmbunătățească portofoliul de produse, prin utilizarea unor inovații în materie de ingrediente ori materii prime. Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să intermedieze conexiuni la nivel înalt între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară. Pe parcursul a două zile, cei mai importanți producători și distribuitori de ingrediente își vor prezenta oferta unui public larg format din specialiști din industria alimentară”, spune Claudia Bocean, Managing Partner revista RO.aliment.

În cadrul ședinței plenare și a workshopurilor desfășurate în paralel vor avea loc peste 30 de prezentări susținute de companiile furnizoare de ingrediente. Evenimentul este structurat în patru părți, câte un workshop pentru fiecare domeniu esențial pentru piața românească: carne, lapte și înghețată, dulciuri și panificație, băcănie (sosuri, maioneză, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering).

Conferința se adresează în special directorilor de producție, de calitate, de cercetare – dezvoltare, de marketing, de achiziții și inginerilor tehnologi.

Punctul de atracție al evenimentului este întâlnirea cu Raymond O’Rourke, membru în board-ul EFSA – European Food Safety Authority. Raymond O’Rourke este avocat specializat în reglementarea produselor alimentare și a lucrat la Asociația Europeană a Consumatorilor (BEUC), în prezent fiind membru al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară, al Autorității pentru Siguranța Alimentară din Irlanda, dar și președinte al Asociației Consumatorilor din Irlanda. Alături de schemele de calitate, irlandezul este expert și în branding și identificarea produselor protejate la nivelul Uniunii Europene (DOP / IGP). În străinătate, el a făcut parte din echipa de consultanți pentru guvernele Letoniei, Estoniei, Albaniei, Kosovo, Muntenegrului, Macedoniei și Serbiei cu privire la reglementările privind siguranța alimentelor, ca parte a proiectelor de asistență tehnică ale UE.


nutrițiaDE CE SA PARTICIPI?

Dacă sunteți FURNIZOR DE INGREDIENTE ȘI MATERII PRIME

Participând la INGREDIENTS SHOW, veți avea șansa să vă promovați în rândul a peste 130 de reprezentanți din industria alimentară (carne, lactate, înghețată, panificație, dulciuri și băcănie). Veniți să scriem împreună viitorul industriei alimentare românești, contribuind activ la dictarea tendițelor de consum prin îmbunătățirea produselor finale cu ajutorul ingredientelor dumneavoastră.

Dacă sunteți PROCESATOR

Dacă vreți să fiți în pas cu avansul tehnologic și cu elementele noi ce vă pot scuti de bătăile de cap date de utilizarea unor tehnologii și produse învechite, veniți la INGREDIENTS SHOW! Ceea ce directorul de producție poate face pe parcursul a câteva luni prin solicitarea de oferte și prospectarea ingredientelor disponibile pentru piața românească se poate realiza în doar două zile, întrucât la INGREDIENTS SHOW vor fi furnizorii care merită atenția dumneavoastră.

VEZI TARIFE DE PARTICIPARE

FIND THE PERFECT INGREDIENT! GO TO INGREDIENTS SHOW 2017!