“Inlocuitorii de masa pentru controlul greutatii”, este titlul celei de-a doua prezentari sustinute de Corina Zugravu la NNS 2019

0
37

Conf. Dr. Corina Zugravu, medic primar in Nutritie si Igiena Alimentatiei, va sustine doua prezentari in cadrul conferintei NNS 2019, eveniment unic organizat de RO.aliment care va reuni specialisti din domeniul nutritiei umane, industriei alimentare, a suplimentelor, sanatatii si cercetarii: “Obezitatea si deficientele nutritionale, un paradox des intalnit” si “Inlocuitorii de masa pentru controlul greutatii”.

Date fiind progresele științifice și tehnologice în alimentație și în contextul cererii în creștere de nutriție personalizată, consumatorii pot alege dintr-o serie de alimente nutritive, rapid de preparat pe care le pot integra în viețile lor cotidiene.

Inlocuitorii de masa pot fi gasiti sub diferite forme. Acestea au anumite caracteristici in comun, pe lângă gust, aromă sau valori nutritive. Sunt ușor de preparat, au avantajul porției controlate, au o cantitate limitata de calorii. Aceștia au fost utilizați în mod traditional pentru controlul greutății, însă înlocuitorii de masă oferă o serie de alte beneficii, inclusiv aport de proteine, care contribuie la menținerea masei musculare și ajută la umplerea „golurilor” nutriționale din regimul alimentar.


Va invitam sa participati la prima editie a conferintei NNS – Nutritie.Nutrienti.Sanatate, eveniment organizat de RO.aliment si IBA București, ONE HEALTH, HERBALIFE,  DANONE PDPA, APRIL, ARC, ASMP, ROMPAN, PRISA, ROMALIMENTA, APIMONDIA, ARoND. 

NNS reprezintă punctul de plecare al unor viitoare colaborări între nutriționiști, dieteticieni, profesioniști din domeniul sănătății și industria alimentara și a suplimentelor alimentare contribuind la facilitarea schimbului de opinii și experiențe, poate chiar aflarea unor raspunsuri la intrebari cum ar fi cele de mai jos:

  • Cum imbinam punctul de vedere al medicilor cu posibilitatile procesatorilor si cerintele consumatorilor?
  • Sunt informati consumatorii corect?
  • Ce alimente ar trebui sa existe pe lista de recomandari a medicilor si nutritionistilor pentru o alimentatie echilibrata?
  • Exista pe piata, la raft, alimente care sa furnizeze un aport nutritional potrivit cerintelor personalizate ale consumatorului?
  • Cum cream alimente functionale astfel incat sa oferim un echilibru in alimentatie?
  • Cat de relevanta va deveni nutritia personalizata in urmatorii 2-3 ani? Care sunt oportunitatile si obstacolele?
  • Care sunt sursele de compuși bioactivi care pot restaura sau completa nevoile metabolice ale organismul uman?

5% discount pentru inscrierile efectuate in perioada 1-15 martie 2019

75% discount pentru studenti

10% discount pentru membrii asociatiilor partenere


Taxa de inscriere participare in sala: 200 euro + TVA

Pentru pachetele de parteneri/sponsori va rugam sa ne contactati la +40744162991 sau pe e-mail la office@roaliment.ro.

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul de înscriere MĂ ÎNSCRIU!

PARTENER GOLD

 PARTENERI