Meniu 100% vegan la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur

0
21

Pentru prima oara in istoria decernarii Globurilor de Aur, meniul de la gala va fi in intregime vegan, relateaza The Hollywood Reporter, potrivit Hotnews.

Astfel, cei mai apreciati actori nu vor avea pe farfurii nici peste, nici carne de vita, nici branzeturi si niciun alt produs de origine animala la ceremonia de duminica noapte. In schimb, vor avea in meniu supa de sfecla aurie si de hasmatuchi, ciuperci in forma de cochilie Saint-Jacques, precum si risotto de ciuperci salbatice insotite de varza de Bruxelles la gratar si morcovi rotunzi.

La desert, vedetele vor manca “prajitura Opera” fara crema, fara lapte si nici unt.

„Nu ne gandim ca vom schimba lumea cu un fel de mancare, dar cu pasi mici incercam sa sensibilizam”, a declarat presedintele Hollywood Foreign Press Association, Lorenzo Soria. „Alimentele pe care le mancam, felul in care sunt produse si aruncate, totul contribuie la criza climatica”.

Reconfigurarea intregului lantul alimentar – o necesitate. De ce? Gasiti toate explicatiile la NNS – Nutritie. Nutrienti. Sanatate

TEMATICA celor 5 sesiuni ale celor doua zile de eveniment acopera urmatoarele teme:

 • Studii destinate informarii operatorilor din industria alimentara si a suplimentelor alimentare, asupra unor subiecte specifice  pentru dezvoltarea de  alimente sau suplimente alimentare noi si cu date referitoare la studii preclinice/ clinice
 • Formularea sau reformularea alimentelor
 • Solutii naturale pentru fortifierea alimentelor
 • Avizarea alimentelor cu destinatie nutritionala speciala/suplimentelor alimentare/ ingredientelor noi pentru industria alimentara
 • Alimente preventive si alimente cu risc
 • Alimente pentru stari de nutritie speciala

CUI SE ADRESEAZA

 1. Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare;
 2. Specialistilor din departamentele de Calitate si Productie;
 3. Departamentelor de Marketing si de Vanzari;
 4. Directorilor de fabrica, directorilor generali;
 5. Nutritionisti si medici.

DE CE SA PARTICIPI?

Daca lucrezi in departamentul de Cercetare – Dezvoltare din cadrul companiilor producatoare procesatoare de alimente si suplimente alimentare | Prezentarile speakerilor si temele de discutie se vor concentra pe problemele actuale, dar si pe viitoarele tendinte globale si locale in domeniul nutritiei umane, industriei alimentare si a suplimentelor care pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate a consumatorului roman.

Daca lucrezi in departamentele de Calitate si/sau Productie | Informatiile transmise si schimbul de opinii si experienta intre specialisti, ingineri din domeniul alimentar si nutritionisti va vor ajuta sa imbunatatiti produsul dvs. sau sa creati un produs care sa raspunda cerintelor consumatorului educat, informat si selectiv

Daca lucrezi in departamentele de Marketing si Vanzari | Vei lua contact cu specialistii care vor incerca sa transpuna informatiile tehnice, specifice despre produsele destinate nutrutiei speciale astfel incat sa fie, intr-un mesaj clar, pe intelesul consumatorului.

Esti medic nutritionist sau urmezi cursuri in vederea pregatirii ca viitor medic nutritionist | Ofera o deosebita oportunitate profesionistilor din domeniu medical sau nutritionisti sa se intalneasca cu mediul privat, cu specialisti din departamentele de R&D pentru a discuta, pune bazele unor retete/ produse destinate nutritiei speciale/ personalizate (ex. produse pentru femei, mame, sportivi, diabetici, persoane in varsta etc.

CĂTRE AGENDĂ