O noua gama de arome ”trendy” pentru sosurile pentru burgeri

0
598

Bell Flavors & Fragrances a creat o noua gama de arome inovatoare pentru sosurile pentru burgeri, inspirate de tendintele actuale ale pietei si ale consumatorilor.

Noul concept va oferi cu idei proaspete pentru sosurile aromate, pentru piata  de burgeri, aflata in creștere. Bell Flavors & Fragrances a prezentat o serie inovatoare, unica și autentic aromata pentru sosurile pentru burgeri inovatoare, bazata pe maioneza sau ketchup. Portofoliul este alcatuit in intregime din arome naturale si a fost dezvoltat pentru a oferi sosurilor pentru burgeri o nota aromatic distincta, de top, pentru a completa, pur și simplu, gustul produsului, in general, au declarant reprezentantii Bell.

arome2Alaturi de un sos baharat oriental cu note de cuisoare, coriandru, usturoi si diverse condimente exotice, Bell a creat propriul sos cu arome de castraveciori si fum pentru legendarul ”baconnaise” – creand o experienta de gust autentic, care poate fi oricand avuta in vedere de cei ce prefer aromele naturale. Bell a combinat si siropul de artar dulce cu un bacon consistent in varietatea de sos ”maple bacon” si a revigorat piata cu creatii precum ar fi sosul de bere si sosul Sriracha – ambele, considerate a fi megatedinte ale momentului, ce  nu trebuie ratat.

Reprezentantii Bell au declarat: “Sosurile joaca un rol important in acest context – ele pot fi adaptate cu ușurinta la meniurile existente, reflectand totodata tendintele majore din piata prin utilizarea de arome și ingrediente inovatoare si creative, ceea ce face intregul burger  mai autentic si mai ravnit.”