O noua gama de enzime destinata imbunatatirii texturii si aspectului pastelor de la DuPont

0
34

DuPont Nutrition & Biosciences a lansat o noua gama de enzime concepute pentru a ajuta la mentinerea calitatii pastelor dure.

PowerPasta este cea mai recenta solutie de la DuPont pentru clientii din sectorul pastelor si, potrivit companiei, ajuta la mentinerea calitatii produsului in timpul consumului, gatitului si servirii prin reducerea proprietatilor de lipire dintre paste, prevenirea supraincarcarii si imbunatatirea formei si aspectului.

Potrivit DuPont, PowerPasta poate ajuta companiile alimentare sa faca economii la costurile cu materiile prime, utilizand grau local sau regional mai putin costisitor.

Popularitatea pastelor creste in Orientul Mijlociu si in Africa, unde sectorul de paste uscate reprezinta in prezent 3,2 miliarde de dolari si este de asteptat sa creasca cu 7,3% inainte de 2023, potrivit datelor Euromonitor. Datele Innova sugereaza ca numai in Turcia, Egipt si Africa de Sud, peste 1.400 de produse de paste uscate au intrat pe piata din 2016.

“Toti pasionatii stiu sa caute acea muscatura “al dente”, dar poate fi dificil sa recreezi acea experienta autentica atunci cand gatesti paste uscate”, a spus Allyson Fish, directorul departamentului de enzime alimentare si pentru protectia alimentelor. “Enzimele noastre ajuta producatorii sa aduca acea autenticitate culturala clientilor din intreaga lume.”

Paal Ladsten, directorul regional pentru Orientul Mijlociu si Africa, a adaugat:

“La DuPont Nutrition & Biosciences, vedem ca pe pietele de pe toate continentele, consumatorii sunt din ce in ce mai interesati de produse alimentare locale, dar nu sunt dispusi sa jertfeasca aspectul, textura. sau gustul. Gama noastra de enzime PowerPasta ofera o solutie care duce la o experienta alimentara imbunatatita, ajutand in acelasi timp producatorii sa obtina profituri mai mari prin folosirea ca materie prima a graului local.”


Va puteti intalni cu reprezentantu Dupont la INGREDIENTS SHOW 2019!!!

Mai multe detalii despre evenimentul aflat la a 3-a editie gasiti accesand link-ul de mai jos:

Va invitam la SHOW, la INGREDIENTS SHOW 2019 in zilele de 17 si 18 octombrie la Hotel International Sinaia!