Romalimenta: Există suficiente stocuri de alimente

1
235

Federația Romalimenta anunță că este în permanentă legatură cu ANPC, pentru a aproviziona permanent piața cu alimente și dă asigurări că există stocuri suficiente pentru toate categoriile de alimente, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

„Federația Romalimenta este în permanentă legatură cu ANPC, cu directorul general Paul Anghel, pentru a aproviziona permanent piața cu alimente sigure, de calitate europeană și suntem în măsură să vă asigurăm, alături de ceilalți producători și de comercianți, că există stocuri suficiente pentru toate categoriile de alimente, încât să nu înregistrăm sincope”, arată federația Romalimenta.

Reprezentanții Romalimenta susțin că producătorii pot asigura fluxul de materii prime și ingrediente necesare fabricilor.

„Chiar dacă vânzările la unele marfuri au depășit așteptările, atât noi, producătorii, cât și autoritățile române și europene suntem la datorie, astfel încât fluxul de materii prime și ingrediente necesare fabricilor, pe de o parte, cât și produsele alimentare, pe de altă, să se desfășoare normal, în ciuda situației deosebite”, mai spune Romalimenta.