Superba ™ Krill reprezinta noua generatie de Omega-3

Un studiu recent privind preferintele consumatorilor realizat de Discovery Research Group a scos în evidență faptul că ca aproape 4 din 10 utilizatori de suplimente nutritive sunt în căutarea unei surse de omega-3, altele decât uleiul de pește. Acești consumatori specifici nu tolerează bine uleiul de pește, spunând că nu are un gust plăcut. Prin consumul acizilor grași din uleiul krill, consumatorii obțin beneficiile complete ale unei surse omega-3 și o experiență pozitivă pentru aceștia.

0
379

Omega-3, în special EPA (acidul eicosapentaenoic) și DHA (acidul docosahexaenoic) sunt, fără îndoială, cele mai căutate după ingredientele nutritive, în lumea de astăzi. Cercetările continuă să sublinieze importanța lor în menținerea și îmbunătățirea sănătății umane.

Cu toate acestea, deoarece corpul uman este limitat în capacitatea sa de a produce EPA și DHA, acestea trebuie să fie consumate prin dieta. Superba ™ Krill reprezinta noua generatie de acizi grași Omega-3 mai eficienți, mai naturali și mai “prietenoși” cu mediul.

Din păcate, majoritatea consumatorilor sunt lipsiți de aportul recomandat, creând cerere mare pe piață. Dar nu toate sursele sunt create egal, iar aici intră pe piață Superba ™ krill omega-3.

Omega-3 Superba™ Krill sunt asimilate mai eficient de către membranele celulelor

Omega-3 Superba ™ Krill sunt transportate și integrate în membranele celulelor mai rapid și mai eficient, deoarece acestea sunt legate de fosfolipide. Ca parte a membranelor celulare, acizii grași omega-3 EPA și DHA au capacitatea de a influența fluiditatea membranelor, procesele de semnalizare și parametrii metabolici din celule. Cu alte cuvinte, cu cât există mai mult omega-3 în celulele corpului, cu atât sunt mai flexibile și funcționează mai bine.

Superba™ Krill este diferit deoarece conține fosfolipide Omega-3 și Astaxanthin, care este natural

krill sport Superba ™ Krill provine din apele curate ale Oceanului de Sud în Antarctica. Fiind la baza lanțului alimentar, krill-ul nu conține sunt contaminanți. Acestea conțin, de asemenea, astaxantin, care păstrează conținutul lor acizi grași omega-3. În comparație cu alte surse, krill-ul este una din sursele marine de Omega-3 cele mai subexploatate de pe Pamant.

Superba ™ Krill nu sunt omega-3 obișnuite. Ele sunt unice, deoarece acestea conțin fosfolipide și astaxantin, ceea ce le face mai bio-eficiente și mai stabile. Superba ™ Krill au avantajul deoarece provin dintr-un mediu pur, extrase printr-o metodă sustenabilă și eficientă.Krill reprezintă piatra de temelie a întregului lanț trofic din Antarctica, cu o biomasă de aproximativ 500 de milioane de tone. În prezent, captura anuală este de 200.000 de tone pe an de la toate activitățile de pescuit de krill. Provenind din cea mai abundentă biomasă de pe pământ, Superba Krill va putea satisface nevoile de sănătate ale consumatorilor.