Ce fel de produse suscita interesul clientilor? Care este reteta potrivita?
Cum stiu ca reteta aleasa corespunde legislatiei, dar si asteptarilor clientilor mei? Cum pot pune in valoare produsul meu prin ambalaj, dar si prin mesajele de marketing de pe ambalaj? Eticheta mea este corecta? Aditivii utilizati sunt permisi in categoria mea de produs, ii folosesc in doze permise? Cum ma pot asigura ca un produs care are succes isi pastreaza pozitia obtinuta?

Aveti sansa sa obtineti raspunsuri la toate aceste intrebari participand la webinar-ul organizat de NSF International Romania si prezentat de Giorgiana Jelescu – Managing Director, in data de 19 septembrie, ora 11:00. Participarea este gratuita si discutiile sunt incurajate ! Va puteti inscrie aici:

https://cc.readytalk.com/registration/#/?meeting=4k678cau87tf&campaign=pgapcgynlklz


Aflati mai multe despre NSF International www.nsf.org

nfs
NSF International este o organizatie internationala independenta care redacteaza norme, analize si certifica produse pentru industria alimentara, printre care apa si bunurile de consum, in scopul reducerii riscurilor pentru sanatatea publica si protejarea mediului inconjurator (nsf.org). Fondata in 1944, NSF si-a asumat angajamentul de a proteja sanatatea umana si siguranta la nivel mondial. NSF International este o Organizatie de Sanatate Panamericana / Centru de Colaborare al Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru Siguranta Alimentara, Calitatea Apei si Mediului Inconjurator.

Divizia Alimentara Internationala a NSF furnizeaza expertiza si servicii acreditate de-a lungul tuturor sectoarelor din lantul de aprovizionare, inclusiv agricultura, industria alimentara, bunastarea animalelor, procesarea si distributia produselor lactate si a produselor de pescuit si acvacultura, programe informatice de management a calitatii, vânzarea cu amanuntul si unitatile de alimentatie publica. Serviciile includ GFSI (Global Food Safety Initiative), echipamente destinate industriei alimentare si certificarea compusilor nealimentari, validarea si inspectia HACCP, controlul si certificarea mentiunilor, analize ADN si ale ambalajelor, dezvoltarea produselor si procedeelor si certificarea produselor alimentare ecologice de catre QAI (Quality Assurance International). NSF propune, de asemenea, servicii de audit, consiliere si cursuri de formare specializate.