RO.aliment SHOW 2021 – fost INGREDIENTS SHOW

RO.aliment SHOW, eveniment aflat a 5-a editie, va avea loc în perioada 17-21 mai 2021, online pe ZOOM și reprezintă PLATFORMA ideală pentru diseminarea informațiilor despre: 🥐materii prime, 🧂 ingrediente,🥨 ambalare,🌭procesare,🥛 siguranța alimentelor,🍼 calitate,🍩certificari,🍶 alimente noi,🍷 produse finite inovatoare, 🥯 cercetare, 🍓 produse organice,🧃 formulare și reformulare de produse, 🍻 tehnologii,🍦 igienă, 🍭 echipamente, ☕ teste de laborator, 🍵 studii de piață,🍒 legislatie, 🍇CSR, 🍄 sustenabilitate,🍰transfer tehnologic, cât și a felului în care acestea pot influența industria alimentară și a suplimentelor alimentare.

Fiind la a 5-a editie RO.aliment SHOW (fost ingredients SHOW) va explora una dintre cele mai dificile întrebări cu care se confruntă industria:

Care sunt provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare?

Liderii din sectorul alimentar, al băuturilor si al suplimentelor alimentare vor dezbate provocările cu care se confruntă sectorul și își vor împărtăși lecțiile și soluțiile. Liderii industriei alimentare din Romania se întâlnesc anual la RO.aliment SHOW pentru a face schimb de experiența, pentru a prezenta cele mai recente soluții și idei industriei de procesare si productie.

Organizată de RO.aliment în parteneriat cu IBA Bucuresti, FEDIMA, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, PRISA, ASMP, ROMPAN, FUNDATIA DAN VOICULESCU, ANNS, conferința ROA SHOW 2021 combină analiza tendințelor, inovarea și formarea științifică, prin conținut aproape academic, cu facilitarea conexiunilor dintre furnizori și producatorii de alimente și suplimente alimentare.

SALVEAZĂ evenimentul în CALENDAR

RO.aliment SHOW 2021 – fost INGREDIENTS SHOW

“Provocările și beneficiile momentului în sectoarele alimentare – integritate, lecții, soluții, obstacole, tendințe”

50% key speakeri internționali

5 webinarii intr-un singur eveniment

50 de teme de maximă actualitate

ONLINE >> 17-21 mai 2021 

STRUCTURA CONFERINȚEI

🟠 5 zile cu workshopuri tehnice cuprinzând teme actuale acoperind întreg lanțul tehnologic specific fiecărui sector. 

ZIUA 1CARNE & produse alternative – 10 prezentări specifice industriei carnii

ZIUA 2LAPTE & ÎNGHETAȚĂ & NOU !!! > BĂUTURI & produse alternative – 10 prezentări specifice industriei lactatelor, înghețatei si a băuturilor

ZIUA 3 – SUPLIMENTE ALIMENTARE – 10 prezentari specifice suplimentelor alimentare

ZIUA 4PANIFICAȚIE & DULCIURI & produse alternative – 10 prezentări specifice industriei de panificație și industriei dulciurilor

ZIUA 5CONSUMATORI & INDUSTRIE – 3h – întâlnirea se va desfățura sub forma de Q&A cu invitați în panel

 • 50% Invitați EXTERNI
 • Sesiune de POSTERE și concurs!
 • DEZBATERI la finalul fiecarei zile!
 • NETWORKING în pauzele dintre prezentări vom putea organiza CAMERE special destinate discutiilor directe dintre participanți și parteneri. Participarea se va face pe baza de programare.
 • PROSPECTARE: într-un singur loc veți putea întâlni producătorii distribuitorii industriei alimentare si a suplimentelor alimentare , reprezentanți ai companiilor din România, dar și din Europa, le veti putea pune întrebari și primi oferte personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE ROA SHOW 2021

VEZI PROGRAMUL EDIȚIEI DIN 2020

Eveniment transmis prin intermediul platformei ZOOM cu streaming partial pe Facebook.

CUI SE ADRESEAZĂ

 • Companiilor producătoare din industria alimentară și a suplimentelor și furnizorilor de ingrediente, tehnologii, servicii
 • Departamente de producție, calitate, achiziții, cercetare și dezvoltare, marketing
 • Organizațiilor de cercetare-dezvoltare de profil
 • Autorități din domeniu
 • Universități de profil
 • Asociații profesionale
 • Media de specialitate

🟠 Transformați schimbarea în avantaj și profitați de oportunitățile oferite de agenția RO.aliment pentru a vă consolida poziția pe piață sau pentru a debuta într-o nouă ramură de activitate participand la RO.aliment SHOW 2021, in calitate de PARTENER, sau in auditoriu!

🟠 Alăturați-vă liderilor din sectorul alimentar, al băuturilor si al suplimentelor alimentare pentru a dezbate provocările cu care se confruntă industria și a împărtăși lecțiile și soluțiile lor. Identificați noi tendințe și strategii de gestionare a datelor pentru a adăuga plus valoare produselor dumneavoastră dar și pentru a consolida integritatea mărcii dvs.

NU RATA CEL MAI COMPLEX EVENIMENT AL ANULUI DEDICAT NOUTĂȚILOR DIN INDUSTRIA ALIMENTARĂ ȘI A SUPLIMENTELOR ALIMENTARE – ÎNSCRIE-TE ACUM!

Leave a Comment

Event Details
Sponsors