Accesul la informatii corecte a devenit mai ușor. Cum arata noul site IBA Bucuresti?!

0
233
IBA Bucuresti

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București a lansat noul website, cu un design nou, mai ușor de utilizat, cu o structură îmbunătățită.

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare anunță lansarea noului său website www.bioresurse.ro.

Construit pe o platforma nouă, cu nivel de siguranță sporită, website-ul își propune să devină un instrument de comunicare cu cei care activează în domeniul cercetării din industria alimentară, fiind totodată o poartă deschisă pentru cei care sunt interesați de activitățile desfășurate de institut.

Am reconfigurat structura website-ului pentru a reda utilizatorilor o experiență logică și facilă în navigare, cu secțiuni noi ușor accesibile. Cu noua interfață, întreaga activitate a institutului este expusă într-o manieră modernă, aerisită, astfel încât utilizatorii să poată ajunge la informația dorită în doar câteva click-uri.

Secțiunile sunt structurate în mod intuitiv: cercetare, servicii, notificări suplimente alimentare precum și dezvoltare resurse umane. Fiecare secțiune corespunde unei categorii de public specific, public ce are însă în comun activitatea din sectorul agro-alimentar.

Nu în ultimul rând, website-ul www.bioresurse.ro permite abonarea la newsletter sau redirecționarea către rețelele de socializare.


IBA București este o organizație de cercetare publică, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării, cu activitate de cercetare în 4 domenii: siguranță alimentară, nutriție, comportamentul consumatorului, (Bio)tehnologii alimentare.

Activitatea de cercetare are loc în 9 laboratoare, 3 stații de experimentări pilot şi 2 compartimente specializate mai mult pentru proiecte tip acţiuni suport şi Long life Learning. De asemenea, aceasta este asistată de către celelalte compartimente, inclusiv de către compartimentul Marketing-Comercial și Centrul de Informare Tehnologică.