NNS 2020, eveniment amânat datorită contextului creat de apariția COVID-19

0
207

Datorită situației neprevăzute generate de apariția virusului COVID-19 în România și alte țări din Europa, în urma consultărilor purtate cu partenerii, speakerii și participanții la eveniment,  vă informăm că am decis amânarea ediției 2 a expo-conferinței NNS până la o data ce va fi comunicata curând.

Ediția 2 a NNS urma să aiba loc în zilele de 26 și 27 martie la hotel Caro București, reunind peste 150 de specialiști din industria alimentară, medici, nutritioniști, cercetători.

Ro.aliment a urmărit cu mare atenție situația pe parcursul fiecărei zile și a ținut cont de informațiile și sfaturile care au provenit de la autoritățile responsabile.

Ro.aliment a pus și va pune întotdeauna pe primul loc sănătatea și siguranța participanților și a părților implicate în organizarea evenimentelor sale și de aceea am luat decizia de a amâna evenimentul. Avem convingerea că această decizie este corectă pentru toți cei implicați și apreciem înțelegerea și sprijinul dumneavoastră.

Vom face tot posibilul ca agenda evenimentului să rămână neschimbată, desigur, vă vom ține la curent cu eventualele modificări.

Toate invitațiile primite, precum și participările plătite până la acesta dată rămân valabile pentru noua perioadă a expo-conferinței. Persoanele care și-au rezervat cazare cu referire la NNS 2020 au posibilitatea de a-și reprograma perioada.

Constienți fiind că sunteți la curent cu măsurile de protecție împotriva Coronavirus, dorim să întărim informațiile pe care le dețineți invitându-vă să citiți direct pe site-ul Ministerului Sănătății 10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

În cazul în care doriți să vă reorientați în zona de online, vă stăm la dispoziție cu pachete “win-win” special create pentru acestă perioadă grea prin care trecem.

INFO:

  • +40 744 162 991 – Claudia Bocean
  • +40744 776 061 – Alexandru Coza
  • +40727 001 904 – Elena Dumitru