Campania „Să înțelegem mai bine alimentele” se mută în online pentru o perioadă

0
253

Campania „Sa intelegem mai bine alimentele”, o initiativa unica la nivel national care continua si in 2020, va beneficia de o ampla promovare numai in mediul online, in urmatoarea perioada, in contextul creat de COVID-19.

Campania de informare si constientizare a beneficiilor consumului inteligent si echilibrat de alimente „Sa intelegem mai bine alimentele” a fost initiata de RO.aliment in 2019 propunandu-si educarea consumatorului, apeland la ajutorul celor mai apreciati specialisti ai momentului, pentru ca publicul sa redobandeasca increderea in alimente.

Organizata de RO.aliment cu sprijinul organizatiilor profesionale APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, APAR, ROMPAN, a IBA Bucuresti si a partenerilor companii de procesare din industria alimentara, campania a constat in organizarea de targuri cu standuri de degustare, informare si vânzare de produse in orase importante din tara, locatii cu numar mare de vizitatori (Promenada, Auchan Titan, Pallas Iasi, Iulius Mall Cluj, Galeria Auchan Drumul Taberelor), organizarea de workshopuri interactive in fiecare din cele 5 locatii, plus o ampla promovare online. Aproximativ 200.000 de consumatori au luat contact cu caravana “Sa intelegem mai bine alimentele”.

VEZI GALERIEFOTO 7-8 IUNIE MALL PROMENADA

VEZI GALERIE FOTO 19-10 IULIE PALAS MALL

VEZI GALERIE FOTO 9-10 AUGUST AUCHAN TITAN 

VEZI GALERIE FOTO 20-21 SEPTEMBRIE IULIUS MALL CLUJ

Urmarind scopul campaniei, acela de a educa si informa consumatorii despre cum pot citi etichetele alimentelor, ce presupune o dieta alimentara echilibrata, sau cum sa alegem corect produsele la raft, ne-am propus si in 2020 sa aratam ca avem procesatori corecti, care au planuri de investitii in cercetare si calitate si care furnizeaza produse extraordinare pentru sanatate.

O alta directie de educatie in cadrul acestei campanii se adreseaza presei, pe care sa o indrumam spre sursele corecte de informare, cui sa puna intrebari ca sa capete raspunsurile corecte, nepartinitoare, cu scopul de a demonta si opri stirile false inca de dinainte ca acestea sa treaca de pragul redactiei.

A doua parte a workshop-ului „Alimentele, intre alegere, intelegere si realitate” se va desfasura sub forma de webinar, data urmand sa o comunicam curand. Vorbitori vor fi reprezentanti ai ANPC, ANSVSA, ai asociatiilor profesionale, cercetare si nutritie.

Seria evenimentelor de acest gen va continua si in 2020 printr-o ampla comunicare in mediul online pe Facebook, Linkedin si Instagram, motiv pentru care asteptam producatorii sa ni se alature pentru ca mesajul nostru sa ajunga la cat mai multi consumatori.

SUSTINATORII CAMPANIEI DIN 2020, LA ACESTA DATA

Pentru a afla cum puteti deveni sustinator al campaniei noastre va rugam sa ne contactati la +40744162991, sau office@roaliment.ro.