Reinventati magazinul de la zero – stilul de viata al consumatorilor este in continua aschimbare

0
15

In comertul cu amanuntul din ziua de azi este tentant pentru retaileri sa investeasca in ecrane inteligente sau dispozitive pentru realitatea augmentata sau realitatea virtuala.

Cu toate acestea, nu intotdeauna aceste elemente noi raspund nevoilor clientilor. Multi comercianti fac o alegere gresita si investesc in tehnologii pe care clientii lor nu le utilizeaza. Alti comercianti se afla pe drumul cel bun. Si dumneavoastra puteti fi.


Aspecte esentiale analizate in studiul Deloitte Connected Stores

• Reinventati magazinul de la zero. Stilul de viata al consumatorilor s-a schimbat dramatic si continua sa se schimbe rapid. Incepeti de la zero cu conceptele de baza si intelegeti cum poate magazinul dumneavoastra sa joace un rol semnificativ in viata clientilor in urmatorii ani.

insecte• Integrati tehnologia in organizatia pe care o conduceti. Asigurati-va ca organizatia dumneavoastra este familiarizata cu ultimele tehnologii si stie sa genereze inovatie si sa se integreze intr-un peisaj in care startup-urile isi lasa amprenta.

• Priviti conceptul magazinului din mai multe unghiuri. Definiti felul in care selectati si acordati prioritate tehnologiile potrivite pentru magazinul dumneavoastra, bazandu-va deciziile privind produsele pe care le puneti pe raft pe o analizata atenta a datelor.

• Conectati-va magazinele intre ele si transformati datele in decizii informate. Deciziile care se bazeaza pe analiza datelor sunt mai rapide si mai bine informate. Asigurati-va ca inregistrati aceste date si le analizati astfel incat acestea sa va ofere perspective noi.

• Adoptati o gandire de tip Lean-Start-up pentru a crea concepte de magazine care evolueaza. Cresteti viteza de experimentare si implementati mai multe experimente controlate pentru a intelege mai bine ce functioneaza si ce nu.


Pentru descarcarea raportului integral click aici:(https://ssl.deloitte.ro/people/forms/registration.php?document=95)