SIAD Romania, companie ce face parte din grupul italian Siad, sustine schimbul de informatii si experiente in industria alimentara romaneasca, fiind partenera a expo-conferintei INGREDIENTS SHOW de anul acesta.

SIAD si-a inceput activitatea in tara noastra in 1990, iar astazi ofera o gama variata de gaze tehnice, gaze utilizate in industria alimentara, certificate ISO 22000, gaze pure, amestecuri de gaze, echipamente pentru gaze si servicii de management pentru sectorul gazelor, disponibile in toata tara.

Cele mai recente rezultate financiare publicate arata ca profitul societatii in 2018 a fost de 400.000 de lei si o cifra de afaceri de 66.604.606 lei.

Competența și punctualitatea cu care grupul SIAD se propune pe piață sunt rezultatul unui „know-how” consolidat în peste 90 de ani de experiență.

Chemical Plant — Image by © Keith Wood/Corbis

Compania SIAD a fost fondată în 1927, de catre Quirino Sestini, profesor de chimie la Instituto Paleocapa din Bergamo, Italia, care a patentat masa poroasă pentru imbuteliearea acetilenei și de la înființare s-a ghidat sa fie inovatoare pe piata pe care se adreseaza. În anii ‘50 SIAD a fost prima companie italiană care a lansat pe piata produsul argon, analizoare de gaz, precum și gaze și amestecuri de calibrare, produse la care si acum este lider de piata în Italia și printre cei mai mari producători mondiali.

In anii ‘80 a fost prima companie care a introdus in Italia ambalarea in atmosfera protejata a alimentelor (MAP). Grupul desfasoara activitati in Italia, Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bosnia si Romania.

 


Despre EXPO-CONFERINTA INGREDIENTS SHOW 2020

 

Expo – Conferința Internationala INGREDIENTS SHOW – Brasov/Sibiu, octombrie 2020| ediția 4 | 2 zile

• Locul de întâlnire al procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor
• Standuri de degustare produse inovatoare organizate de furnizorii și producătorii de ingrediente
• Workshopuri tehnice dedicate principalelor sectoare ale industriei alimentare: carne • lapte • panificație • dulciuri-înghețată • băcănie
• Key speakeri invitați externi

Vezi GALERIA FOTO DIN 2018, AICI
Vezi GALERIA FOTO DIN 2019, AICI
Vezi program ediția 3 – 2019, AICI

Informatii si inscrieri la: office@roaliment.ro si/sau +40744 162 991

Ofertele de PARTENERI si SPONSORI se trimit la cerere. Fiecare pachet de partener va oferi posibilitatea ca 2, 3 sau 4 reprezentanti ai procesatorilor sa participe GRATIS la eveniment.

VEZI CALENDARUL COMPLET AL EVENIMENTELOR ORGANIZATE DE RO.ALIMENT IN 2020