Azi  a început prima ediție a conferinței INGREDIENTS SHOW, eveniment organizat în premieră națională de revista RO.aliment.

Timp de două zile, la Sovata, la Danubius Health SPA Resort, se vor întâlni specialiști din industria alimentară într-o conferință unică B2B în România dedicată ingredientelor.

INGREDIENTS SHOW reprezintă un eveniment special conceput pentru a facilita schimbul de informații între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară. Astfel, Sovata devine punctul de întâlnire al industriei alimentare dedicat ingredientelor. La conferință vor fi prezentate inovații, tendințe de consum și evoluții comerciale ce influențează astăzi industria prelucrătoare a produselor alimentare.

„Pe lângă scopul pur informativ al evenimentelor adresate specialiștilor din industria alimentară, pe care INGREDIENTS SHOW îl servește prin workshopurile tehnice, am vrut să facilităm la cel mai înalt nivel și activitățile de networking, prin intermediul acestei conferințe. Pe parcursul acestor două zile, cei mai importanți producători și distribuitori de ingrediente își vor prezenta oferta unui public larg format din specialiști din industria alimentară”, spune Claudia Bocean, Managing Partner revista RO.aliment.

INGREDIENTSÎn cadrul ședinței plenare și a workshopurilor desfășurate în paralel vor avea loc prezentări tehnice susținute de companiile furnizoare de ingrediente. Evenimentul este structurat în patru părți, câte un workshop pentru fiecare domeniu esențial pentru piața românească: carne, lapte și înghețată, dulciuri și panificație, băcănie (sosuri, maioneză, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering).

Invitatul special al evenimentului este Cesare Varallo, Business and Regulatory Affairs EU – INSCATECH. Avocatul este a doua oară când vine în România, la invitația revistei RO.aliment. La începutul acestui an, în luna februarie, a fost speaker la seminarul SINN | Siguranță. Igienă – Nereguli. Neconformități.

Cesare Varallo este specialist în legi europene și internaționale pe tema fraudelor alimentare, RASFF și principalele probleme pe întreg lanțul alimentar, etichetare, aditivi alimentari admiși și nu numai. El va vorbi la INGREDIENTS SHOW despre perspectivele și direcțiile de viitor ale regulamentelor aplicate operatorilor din industria alimentară. Din discursul lui Cesare Varallo nu vor lipsi teme precum etichetarea „clean label”, etichetarea aditivilor și a produselor fără coloranți, fără conservanți etc.

Detalii și programul integral le puteți vizualiza la acest link.

FIND THE PERFECT INGREDIENT! GO TO INGREDIENTS SHOW 2017!

INFORMAȚII LA:

+4031 436 4191, +40744 162991

office@roaliment.ro, www.roaliment.ro