Ana Ber, cea care deține frâiele companiei de Executive Search și Consultanță HR Dr. Pendl & Dr. Piswanger, va veni cu soluții pentru optimizarea procesului de recrutare atât de specific în industria alimentară la INGREDIENTS SHOW (6 – 7 septembrie, Sovata).

Expert în recrutare pentru industria alimentară, Ana Ber se ghidează în activitatea sa după motto-ul „Angajarea candidatului potrivit este esențială pentru orice organizație de succes”. Identificarea acestuia, însă, reprezintă un drum anevoios, iar criteriile prea stricte de recrutare s-ar putea să ducă la eliminarea acestuia încă din primele etape.

Pentru a găsi omul potrivit pentru orice organizație, P&P urmează un ghid format din 10 pași. Care sunt aceștia și de ce sunt aceștia necesari, veți afla doar participând la INGREDIENTS SHOW, în prima zi, când Ana Ber va împărtăși celor din auditoriu din experiența sa vastă în domeniu.

Compania pe care o conduce se poziționează în top 5 firme de Executive Search la nivel local și colaborează de peste 15 ani cu firme din sectorul alimentar, cărora le oferă servicii de recrutare de specialiști și manageri, dar și management audit.


INGREDIENTS SHOW este prima conferință B2B din România, al cărei scop declarat este de a deveni o platformă pentru procesatorii români și furnizorii de ingrediente și materii prime. Pe parcursul a două zile, la eveniment vor fi prezentate inovații și tendințe actuale. Dacă pentru procesatori este un prilej extraordinar să afle rapid oferta disponibilă pentru piața românească, pentru furnizorii de ingrediente reprezintă o oportunitate de a își prezenta noutățile în fața unui public avizat, format din factori de decizie din industria alimentară.

Detalii și înscrieri, aici.