Mentinerea unei piete este la fel de importanta ca si cucerirea ei! Crearea unui produs nou, cunoasterea calitatilor si defectelor sale, pastrarea competitivitatii sale pe o piata concurentiala, toate aceste activitati reprezinta o investitie importanta pentru orice companie!

NSF Romania, partener GOLD al Ingredients SHOW 2018 , isi va prezenta serviciile atat la stand cat si in cadrul prezentarii pe tema “Analiza senzoriala – factor esential in dezvoltarea si inovarea produselor alimentare”, poseda experienta si competenta de a asista companiile alimentare in toate provocarile actuale, precum si in gestionarea riscurilor, oferind cea mai buna protectie a marcii prin misiunea sa de aparare a sanatatii publice si prin cele mai cuprinzatoare solutii din intregul lant de aprovizionare.

Lanturile de distributie tot mai complexe, legile privind alimentele noi si proliferarea surselor alimentare si a ingredientelor reprezinta provocari semnificative pentru industria alimentara, de aceea va invitam sa participati la INGREDIENTS SHOW – locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente!

NSF România, expert în domeniul agro-alimentar, colaborează cu producatorii de alimente din România, precum și cu retailer-ii internaționali, oferind servicii complexe de analiză senzorială a produselor alimentare în cadrul laboratorului său dotat cu 12 cabine de degustare, dedicat în totalitate studiului calităților organoleptice ale produselor alimentare, optimizând astfel costurile implicate în lansarea unui nou produs pe piață sau reformularea produselor astfel încât acestea să corespundă așteptărilor consumatorilor.

Companiile de succes din domeniul alimentar sunt constiente de faptul ca renumele marcii lor si, in cele din urma, rentabilitatea acesteia se bazeaza pe capacitatea acestora de a se asigura ca toti clientii lor sunt convinsi de siguranta, legalitatea si calitatea produselor alimentare pe care aceste companii le comercializeaza.

SERVICII COERENTE DE LA FERMA LA FURCULITA
Divizia internationala alimentara NSF ofera o experienta semnificativa in servicii acreditate pentru fiecare sector al lantului de aprovizionare, inclusiv agricultura, produse proaspete, animale, pasari, alimente prelucrate, fructe de mare, produse lactate, alimente ecologice ambalare si distributie, restaurante, comertul cu amanuntul si echipamente de menaj.

NSF’s Supplier Assurance Audit este un audit recunoscut in industrie, adesea solicitat pentru procesatorii de alimente care nu au certificat GFSI si care doresc sa furnizeze produse alimentare principalilor comercianti din retail.

industria agroalimentaraAcest audit de o zi se concentreaza asupra domeniilor cu importanta critica pentru siguranta alimentara, inclusiv bunele practici de fabricatie (GMP), a HACCP si a aprobarii furnizorilor. Este precursorul ideal al certificarii Global Food Safety Initiative (GFSI) si ajuta procesatorii sa se pregateasca pentru respectarea standardelor FSMA.

Certificarea NSF pentru produse alimentare si bauturi, sisteme de siguranta alimentara si echipamente sunt recunoscute la scara internationala larga si sunt usor acceptate de catre companiile si consumatorii din industria alimentara din intreaga lume.

NSF International ofera mai multe certificari pentru securitatea alimentara globala, mai multe Standarde decat orice alt organism de certificare.

Cu peste 75.000 de certificari efectuate anual in peste 70 de tari din intreaga lume, NSF le permite companiilor din intreaga lume sa demonstreze conformitatea cu cele mai inalte standarde de siguranta alimentara din lume. In plus, NSF are o vasta experienta in dezvoltarea si implementarea standardelor personalizate si a schemelor de certificare pentru companiile multinationale si organismele din industrie.

NSF testeaza si certifica o gama larga de produse utilizate in industria alimentara, inclusiv:

  • Certificarea echipamentului alimentar pentru igienizare, performanta, siguranta electrica si calificarea ENERGY STAR®;
  • Aparate de uz casnic;
  • Componentele nealimentare utilizate in procesarea produselor alimentare pentru conformitatea cu US FDA 21 CFR;
  • Apa imbuteliata, bauturi cu gheata si bauturi aromatizate pentru conformitatea cu US FDA 21 CFR si reglementari diferite ale tarii in care se comercializeaza;
  • Gluten-free si alte alimente cu destinatie nutritionala speciala;
  • Certificare ecologica -compania NSF Quality Assurance International (QAI).

Marca de certificare NSF se gaseste pe sute de mii de produse din intreaga lume si reprezinta semnul de incredere al calitatii si sigurantei (lista produselor certificate, se gaseste la www.nsf.org/info/listings si www.qai-inc.org/info/listings ).


DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE


INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor

PARTENERI PREMIUM

  

PARTENER GOLD

PARTENERI

      

IN COLABORARE CU