Siguranta alimentara poate fi masurata – echipamente TESTO certificate HACCP International

0
615

Toti consumam zilnic produse alimentare si producatorii ne ofera noua, consumatorilor, produse proaspete si comestibile.Totusi, se depune un efort considerabil pentru a avea aceasta bucurie.

Produsele alimentare parcurg un proces complex pana cand ajung la utilizatorul final. Acest lucru necesita standarde legale, experti de specialitate si instrumente corespunzatoare pentru testarea calitatii.

Instrumentele de masura Testo aduc o contributie importanta la parcurgerea in siguranta a acestor procese complexe. Scopul nostru este de a furniza instrumente si tehnologii de masurare adecvate diferitelor cerinte si aplicatii pentru asigurarea calitatii produselor alimentare.

testo2bun

Testo va pune la dispozitie anii de experienta in tehnologia de masurare in sectorul alimentar. Suntem de multi ani experti in acest domeniu si dorim sa va sprijinim in realizarea sarcinilor de masurare necesare. Instrumentele de masura de la Testo sunt concepute pentru a intra in contact cu alimentele si sunt certificate in acest sens de organizatia HACCP International.

Solutiile de masurare Testo va ajuta sa asigurati calitatea alimentelor pe parcursul intregului lant de productie, transport si depozitare, fara intrerupere si in conformitate cu standardele existente. Masurarea parametriilor precum temperatura, umiditatea sau valoarea pH-ului, in timpul productiei, transportului sau al prepararii alimentelor nu a fost niciodata mai usoara.

Testo_HACCP

Instrumentele de masura Testo si-au dovedit fiabilitatea in numeroase aplicatii, ofera valori exacte rapid, pot fi curatate sub jetul de apa (clasa de protectie IP65) si sunt certificate HACCP International, EN13485 si EN12830. In plus, toate inregistratoarele Testo cat si sistemul de monitorizare a datelor testo Saveris sunt conforme si au certificarea corespunzatoare de la autoritatea de inspectie tehnica TÜV Süd.

Testo Romania este filiala producatorului mondial de instrumente de masura Testo AG fiind prezenta pe piata romaneasca din anul 2012 prin cele doua locatii din Cluj-Napoca si Bucuresti.