Solutii complete, integrate pentru cresterea performantelor si competitivitatii prezentate de O.F. Systems la simpozionul “Food you Trust”

0

Simpozionul International “Food you Trust” este organizat de ICA Research & Development si Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti in parteneriat cu Mediclim, O.F. Systems, Shimadzu, avand parteneri stiintifici pe AMS Alliance, Biomerieux, BUCHI, MERIEUX NutriScience, Mettler Toledo.

“Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre viata este modul in care trebuie sa oprim in mod regulat ceea ce facem si sa ne dedicam atentia asupra mancarii.” – Luciano Pavarotti

Lucrul in industria alimentara este provocator, dar plin de satisfactii. Produsele naturale, cu compozitie variata, trebuie sa fie transformate in bunuri de consum de inalta calitate, pentru a satisface asteptarile consumatorilor. Diferentele inerente ale ingredientelor si conditiile diferite de productie necesita corectii subtile, dar esentiale, pentru a atinge nivelul de calitate cerut. Specificatiile stricte de igiena sunt o conditie obligatorie, ceea ce necesita o executie diligenta a sarcinilor de lucru.

Tendintele si cerintele privind siguranta alimentara intensifica cererea de testare, documentatia fara erori si trasabilitatea. Industria alimentara, din ce in ce mai reglementata, se confrunta cu mai multa munca, cu administrare sporita, cu costuri mai mari etc. In acelasi timp, este o oportunitate foarte buna de a eficientiza procesele, de a se asigura ca oamenii si echipamentele potrivite sunt la locul potrivit, de a dezvolta compania pentru viitor.

Consumatorii apreciaza alimente sanatoase si naturale. Testarea detaliata si precisa si gestionarea datelor corecte sunt pasi importanti pentru atingerea obiectivelor.

Intreg lantul de etape implicate in procesul de productie specific industriei alimentare devine astfel crucial in asigurea unor produse calitative si competitive.  De regula acest lant poate fi impartit in 5 mari etape, pornind de la receptionarea materiilor prime, inspectia calitativa, introducerea materiilor prime in fluxul tehnologic, controlul calitatii si terminand cu aspectele legate de logistica si distributia produselor finite.

OF SYSTEMS ofera profesionistilor din domeniu solutii complete, integrate pentru cresterea performantelor si competitivitatii, prin vasta experienta in domeniu  si cu sprijinul important al celor mai mari producatorii  de profil din domeniul analizelor fizico-chimice: Mettler Toledo, Buchi, AMS Alliance, Integra, Novasina, etc