Herbalife Nutrition, lider mondial la categoria produselor de control a greutatii, prezent la NNS 2019, Bucuresti, 4 aprilie

0
541

Compania HERBALIFE este PARTENER GOLD al expo-Conferintei NNS 2019, eveniment unic care va avea loc in ziua de 4 aprilie, la Bucuresti si care isi propune sa contribuie la facilitarea schimbului de opinii si experiente dintre nutritionisti, dieteticieni, profesionisti din domeniul sanatatii si industria alimentara si a suplimentelor alimentare.

Herbalife Nutrition isi desfasoara activitatea in peste 90 de tari din lume, distribuind produsele catre si prin intermediul Membrilor Independenti Herbalife Nutrition, cu scopul declarat de a ajuta oamenii in imbunatatirea calitatii vietii, sa fie mai fericiti si mai sanatosi, prin intermediul unei alimentatii personalizate si a unei oportunitati de afaceri, astfel incat, la nivel mondial, fiecare zi sa fie una tot mai buna. Herbalife Nutritionsponsorizeaza peste 150 de atleti individuali, 60 de echipe/ligi, 6 Comitete Olimpice Nationale si evenimente sportive.

„Iti propunem un nou stil de viata – o calatorie – care se bazeaza pe nutritie echilibrata, activitate fizica regulata, hidratare si odihna. In fiecare ora a zilei, fiecare dintre aceste elemente te poate ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta. Toate acestea, combinate cu un plan personalizat si suport din partea comunitatii, contribuie la realizarea aceluiasi obiectiv – sa facem lumea mai sanatoasa si mai fericita. Zi dupa zi, calatoria te poarta catre un nou stil de viata captivant, activ si sanatos, precum precum si catre rezultatele dorite.”(Filozofia Herbalife Nutrition)

Corectitudinea, integritatea, onestitatea, modestia si increderea reprezinta valorile ce primeaza in companie, asociate unui element esential: colaborarea pentru o lume mai sanatoasa si mai fericita. Scopul Herbalife Nutrition este de a face nutritia echilibrata simpla iar pentru a-si atinge acest scop, compania a investit in stiinta.

“Produsele si Programele Herbalife Nutrition destinate controlului greutatii utilizeaza inlocuitori nutritionali bogati in proteine, un stil de viata sanatos si activ precum si o abordare personalizata care maximizeaza sansa de succes”, David Heber, Ph.D., F.A.S.N., Presedinte Institutul Herbalife Nutrition si Comitetul Consultativ in Nutritie.

Pentru a funcționa în parametrii optimi, organismul are nevoie de un mix de substanțe nutritive, dar și de o hidratare optimă și de odihnă. Astfel, Herbalife Nutrition ofera o gama variata de produse ce cuprinde: inlocuitori de masa şi gustări proteice, suplimente alimentare (solutii optime pentru a asigura necesarul zilnic al unui adult de vitamine si minerale, grasimi sanatoase, fibre, fitonutrienti, hidratare) produse de nutritie sportiva si produse pentru îngrijire personală. Produsele Herbalife Nutrition se adreseaza tuturor celor care au sau isi doresc stil de viata sanatos si activ, celor care doresc sa isi controleze greutatea cat si celor care doresc sa atinga noi performante sportive. Pentru mai multe informatii acceseaza www.jurnaluluneitransformari.ro

„Obiectivele si nevoile tale sunt unice: PROTEINE, VITAMINE & MINERALE, GRASIMI SANATOASE, FIBRE, FITONUTRIENTI si HIDRATARE. Calatoria catre rezultatele dorite incepe cu o nutritie echilibrata si activitate sanatoasa. Totusi, in spatele rezultatelor sustenabile se afla devotament si un plan de actiune care te mentine energizat, in focus si control”, este recomandarea Herbalife Nutrition privind optimizarea nutritiei.

 


Expo – Conferinta NNS 2019

Organizat de RO.aliment si avand parteneri pe IBA București, HERBALIFEONE HEALTH, APRIL, ARC, ASMP, ROMPAN, ROMALIMENTA, APIMONDIA, NNS reprezinta punctul de plecare al unor viitoare colaborari intre nutritionisti, dieteticieni, profesionisti din domeniul sanatatii si industria alimentara si a suplimentelor alimentare contribuind la facilitarea schimbului de opinii si experiente.

MĂ ÎNSCRIU!

  • NUTRITIE – NUTRIENTI – SANATATE
  • NUTRITIONISTI – PROCESATORI – MEDICI
  • CE MANCAM? – CUM? – DE CE?

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, in data de 4 aprilie 2019.

Colaborarea dintre specialisti din domenii care se intalnesc nu foarte des in jurul aceleiasi ”mese” este un bun prilej de a genera idei si solutii capabile sa schimbe fata industriei alimentare si a bauturilor in urmatorii ani, precum si pentru a modifica politicile publice din domeniul sanatatii in general si nutritiei in special.

CUI SE ADRESEAZĂ?

  • Specialiștilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
  • Specialiștilor din departamentele de Calitate și/sau Producție
  • Departamentelor de Marketing și de Vânzări.
  • Directorilor de fabrică, directorilor generali
  • Medicilor, nutritionistilor
  • Blogerilor axati pe alimentatie si sanatate

10% discount pentru inscrierile efectuate in perioada

1-15 februarie 2019

Taxa de inscriere: 200 euro + TVA Pentru pachetele de parteneri/sponsori va rugam sa ne contactati la +40744162991 sau pe e-mail la office@roaliment.ro. Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul de înscriere MĂ ÎNSCRIU!

PARTENER GOLD

 PARTENERI