Drd. Irina Mihaela Matran, specialist in industria alimentara, va conferentia la evenimentul NNS – Nutritie.Nutrienti.Sanatate

0
125

Textura, ambientul, stresul sunt doar cativa dintre factorii care pot modifica perceptia consumatorilor asupra alimentelor. Drd. Irina Mihaela Matran, specialist in industria alimentara, va conferentia la evenimentul NNS – Nutritie.Nutrienti.Sanatate, din 4 aprilie 2019, despre felul in care toti acesti factori si felul in care ei ne modeleaza interactiunea cu hrana noastra de zi cu zi.

Modul de consum si de perceptie a alimentelor este influentat de textura, gustul, aroma si culorile alimentelor. La acestea se adauga ambientul, muzica, zgomotul și stresul, precum si multi alti factori mai mult sau mai putin intuiti de fiecare dintre noi.

Irina Matran

Drd. Irina Mihaela Matran, specialist in industria alimentara, co-realizatoare a unui brevet de inventie si a unei noi Cereri de Brevet de Inventie depusa la OSIM si co-solicitanta la Comisia Europeana a avizarii sericinei, ca ingredient alimentar nou, va vorbi despre legatura intre alimente, factorii psihosociali si suferinta, in cadrul prezentarii ce va fi sustinuta pe 4 aprilie 2019, la Bucuresti.

“Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea” declara Theodore Zeldin, fondatorul Oxford Symposium on Food and Cookery, citat de Drd. Irina Mihaela Matran.

Gastrofizica, un domeniu pe care Irina Matran il va releva auditoriului, porneste de la ideea ca “Placerile mesei se afla in minte, nu in gura” (Charles Spence). Abordarea inovatoare pe care o propune aceasta noua stiinta, precum si cateva din aplicatiile sale de zi cu zi vor fi discutate de catre Drd. Irina Mihaela Matran in cadrul interesantei sale prezentari de la NNS 2019.


Colaborarea dintre specialisti din domenii care se intalnesc nu foarte des in jurul aceleiasi ”mese” este un bun prilej de a genera idei si solutii capabile sa schimbe fata industriei alimentare si a bauturilor in urmatorii ani, precum si pentru a modifica politicile publice din domeniul sanatatii in general si nutritiei in special. Tendinta pietei este aceea de a oferi consumatorilor produse inovatoare, care sa vina cu un plus de beneficii pentru alimentatia acestora, motiv pentru care NNS reprezinta un punct de plecare pentru lansarea pe piata de catre producatori a unor alimente sau suplimente care sa raspunda nevoilor si cerintelor publicului larg, in acord cu recomandarile nutritionistilor.


DESPRE EXPO-CONFERINTA NNS

Conferința NNS 2019 – Nutritie.Nutrienti.Sanatate își propune să prezinte strategii inovatoare de îmbunătățire a sănătății cu cele mai bune soluții de nutriție, cei mai buni nutrienți, alimente pentru stări de nutritie speciala, precum și studii preclinice și clinice, noțiuni de proprietate intelectuală, oferind o deosebită oportunitate profesioniștilor din domeniu pentru a discuta ultimele cercetări și provocări în alimentație. Astfel la eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai PROCESATORILOR si PRODUCATORILOR de alimente si suplimente, NUTRITIONISTI, MEDICI, CERCETATORI.

Organizat de RO.aliment si avand parteneri pe IBA București, HERBALIFE, ONE HEALTH, APRIL, ARC, ASMP, ROMPAN, ROMALIMENTA, APIMONDIANNS reprezinta punctul de plecare al unor viitoare colaborari intre nutritionisti, dieteticieni, profesionisti din domeniul sanatatii si industria alimentara si a suplimentelor alimentare contribuind la facilitarea schimbului de opinii si experiente.

TEME SI SPEEKERI NNS 2019


CUI SE ADRESEAZĂ?

  • Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
  • Specialistilor din departamentele de Calitate si/sau Productie
  • Departamentelor de Marketing și de vanzari
  • Directorilor de fabrica, directorilor generali
  • Medicilor, nutritionistilor
  • Blogerilor axati pe alimentatie, sanatate si nutritie umana

 

Pentru înscrieri online vă rugăm să completați formularul accesand butonul de mai jos, sau sa ne transmiteti cererea pe office@roaliment.ro sau la telefon +40744162991.  MĂ ÎNSCRIU