Solutie ce reduce timpul de fabricare la 30 de minute pentru branza cremoasa

0

Arla Foods Ingredients a dezvoltat o noua solutie pentru producatorii de branza cremoasa sau topita, care isi pot reduce in mod drastic timpul de productie si isi pot creste randamentul, potrivit companiei.

Nutrilac CH-7694 este un ingredient pe baza de proteine din zer dezvoltat de Arla la centrul sau de cercetare din Buenos Aires, Argentina, iar compania spune ca ingredientul poate reduce procesul de fabricare pentru branza cremoasa si pentru branza topita la doar 30 de minute, marind simultan randamentul produsului.

Tehnicile traditionale de productie a cremelor de branza si branzei topite pot dura pana la 20 de ore si genereaza, de asemenea, cantitati semnificative de zer, ceea ce face ca procesul sa fie ineficient si costisitor, deoarece ocupa linia de productie pentru o perioada extinsa de timp.

UnilactNoua solutie a Arla functioneaza prin eliminarea proceselor de fermentare si de separare din producerea branzei cremoase si topite, ceea ce reduce timpul de fabricatie si elimina productia de zer acid.

Solutia “este usor de gestionat si extrem de versatila”, oferind in acelasi timp “o aroma si o textura excelente”, iar ingredientul este potrivit pentru aplicatii precum prajiturile cu crema si produsele sushi .

Aparecido Silveira, manager de marketing pentru Dairy de la Arla Foods Ingredients, a declarat:

Noua noastra solutie cu randament ridicat este o modalitate excelenta pentru producatorii de crema de branza sa-si reduca costurile si sa-si sporeasca profiturile.

Este deosebit de potrivit pentru companiile de lactate care doresc sa intre in categorie pentru prima data, deoarece nu necesita investitii suplimentare in fabricile de productie. Solutia, de asemenea, are potentialul de a revolutiona procesele pentru producatorii existenti de crema de branza.