facebook
Monday, December 4, 2023
spot_imgspot_imgspot_img

Familia Safir face cunoscut felul de a fi bun pe plan internațional prin participarea la Anuga

Anuga 2023

Prezent și în acest an la Anuga, grupul de firme Safir a avut oportunitatea de a face cunoscut la nivel internațional felul de a fi bun al produselor Familia Safir, apreciat atât în România, cât și în țările unde acestea sunt exportate.

Ediția din acest an a târgului Anuga, organizat în perioada 7-11 octombrie, la Köln, Germania, a reunit cea mai mare comunitate internațională a industriei – peste 7.900 de expozanți din 118 țări și 140.000 de vizitatori.

Participarea brandului Familia Safir la cel mai prestigios târg internațional de profil în cadrul pavilionului dedicat României reprezintă o oportunitate excelentă pentru ca produsele Familia Safir să devină cunoscute în întreaga lume.

”Suntem prezenți pentru a doua oară la Anuga și pentru a patra oară la un târg de anvergură internațional. Suntem mândri că am avut oportunitatea de a prezenta la nivel internațional, unui public specializat, felul de a fi bun al produselor Familia Safir, dezvoltate pe întreg lanțul valoric ca pentru copiii noștri. Obiectivul nostru este acela de a duce felul de a fi bun din România în Europa și de a-l face cunoscut întregii lumi. Ne-am bucurat că toți cei care ne-au vizitat standurile au apreciat culoarea naturală alb-rozie a cărnii de pui Familia Safir, dar și conceptul nostru de pui cu creștere lentă, care ne diferențiază ca producători pe piața de profil – având singurul pui din România care deține certificatul Beter Leven 1*.”, au declarat reprezentanții grupului de firme Safir.

Partiparea la târgul internațional Anuga a reprezentat o oportunitate pentru încheierea de parteneriate strategice pe direcțiile-cheie de dezvoltare ale afacerii, dar și pentru identificarea celor mai importante tendințe și inovații din industrie.

”A fost o ocazie excelentă de a ne întâlni atât cu partenerii noștri actuali, cât și pentru a încheia noi parteneriate cu furnizori și clienți interesați de produsele Familia Safir. Ne-am bucurat să constatăm și cu această ocazie că modul nostru transparent și corect de a face lucrurile face diferența în această industrie și aduce plus valoare într-un parteneriat adevărat.”, au declarat reprezentanții grupului de firme Safir.

Despre Grupul de firme Safir
Grupul de firme Safir a incheiat anul financiar 2022 cu o cifra de afaceri de 67 milioane de euro, inregistrand o crestere de 29% fata de rezultatele anului anterior. Anul acesta, grupul de firme Safir a alocat un buget de peste 9 milioane de euro, pe care il va concentra inspre sustinerea planului de investitii si spre cresterea volumului de business. Mai multe despre Familia Safir: www.safir.ro .

Alte articole

Articolele ultimelor zile