facebook
Wednesday, June 7, 2023

Cea mai importantă inovație pe segmentul capacelor borcanelor din ultimii 75 de ani

Recomandări

Industria alimentară germană devine prima din Europa care a îmbrățișat această inovație. Compania americană din spatele EEASY Lid care se pretinde a fi primul capac din lume, din aluminiu, conceput pentru a ajuta numărul tot mai mare de consumatori care se luptă cu capace greu de deschis a anunțat că cel mai mare supermarket din Germania, EDEKA Kempken, este primul care a adoptat invenția.

Capacul, fabricat de CCT, va ajunge pe rafturile magazinelor EDEKA din Krefeld, Germania, pe 25 mai. CCT susține că produsul este primul capac din lume din aluminiu și reduce cuplul necesar pentru a deschide un borcan cu până la 50%, oferind clienților un nou nivel de accesibilitate. În plus, se pretinde că este primul capac de borcan din aluminiu din lume – despre care compania susține că este o alternativă mai durabilă față de capacele tradiționale din oțel.

CCT numește produsul prima inovație majoră a capacului de borcan din ultimii peste 75 de ani și care deschide piața pentru acele persoane care nu au capacitatea fizică sau care se luptă în mod regulat să deschidă un borcan sigilat în vid.

Adus pe piață după opt ani de cercetare și dezvoltare, acesta permite consumatorilor să elibereze sigiliul de vid de pe un borcan prin apăsarea unui buton de pe capac. Beneficiază cei care se confruntă cu artrită, tendinită, sindromul de tunel carpian, se recuperează după o procedură chirurgicală sau pur și simplu îmbătrânesc.

Capacul va fi disponibil pentru noua aromă de roșii și busuioc de la EDEKA Kempken a mărcii sale interne de sos pentru paste cu etichetă privată.

„La EDEKA, suntem dedicați să oferim clienților noștri o varietate de produse de înaltă calitate”, a declarat Heiner Kempken, CEO al EDEKA Supermarkets din Krefeld. „M-am convins rapid că EEASY Lid de la CCT este o inovație extraordinară și un ajutor real pentru mulți oameni care deschid capacele borcanelor. De aceea, prezentăm acest nou capac în magazinele noastre. ”

În luna martie, Guglielmo’s Sauce a devenit primul brand alimentar care a adoptat capacul în Statele Unite, folosindu-l pe linia sa de sosuri pentru paste vândute în peste 250 de magazine alimentare.

„Este misiunea noastră continuă să rezolvăm problema veche de zeci de ani a deschiderii capacelor borcanelor pentru consumatorii din întreaga lume”, a spus Brandon Bach, președintele CCT. „Parteneriatul nostru cu EDEKA Kempken ne permite să aducem un nivel fără precedent de accesibilitate cumpărătorilor din Germania. Clienții își vor putea deschide produsele alimentare preferate în borcane, indiferent de dizabilitate sau limitare fizică. ”

Capacul EEASY Lid a fost creat după ce un co-fondator al companiei a fost abordat de un prieten apropiat care a suferit o intervenție chirurgicală pentru cancer la sân. Luptându-se să deschidă un borcan, ea a întrebat de ce cineva nu poate face un capac mai ușor de deschis.

Potrivit companiei, produsele tradiționale în borcane de pe raftul unui magazin necesită o forță de mai mult de 18 kg în cuplu pentru deschidere – unele dintre ele necesită mai mult de 23 kg în cuplu pentru deschidere. Capacul EEASY necesită o medie de 4 kg de cuplu pentru a deschide un borcan.

Compania are sediul în SUA, dar a spus că lucrează cu lanțuri de produse alimentare, mărci private, mărci naționale și co-ambalatori pentru a aduce produsul pe piața europeană. CCT are capacitatea de a produce aproximativ 800 de capace din aluminiu pe minut – peste 250 de milioane anual. Acestea vor fi disponibile atât în versiuni cu filet continuu (care se răsucesc și se desfășoară) cât și cu urechi (care se înșurubează și se dezactivează) și vor funcționa pe orice produs care este sigilat în vid – cum ar fi sosurile de paste, murăturile, măslinele și gemurile.

„Capacul EEASY este potrivit pentru un borcan modern și durabil, care reduce semnificativ efortul necesar pentru deschiderea și reaplicarea capacului”, a spus Bach pentru FoodNavigator. „Prin cercetarea noastră am descoperit că aproape 50% din consumatorii de pe piață se luptă să deschidă capacele borcanelor. Aceasta este o cifră corespunzătoare pentru piața din SUA, dar trebuie să credem că același procentaj este valabil în întreaga lume.”

Pe lângă faptul că face borcanele mai ușor de deschis, inovația poate extinde oportunitățile de piață pentru producători, a spus Bach. Primul caz de utilizare al capacului a crescut vânzările unui sos de paste cu etichetă privată în Boyer’s Food Markets din Pennsylvania cu 341% pe o perioadă de 12 săptămâni, a spus el.

Din aceeasi categorie

Este timpul să ne concentrăm pe alimentele și băuturile pentru consumatorii în vârstă

Există o mare oportunitate pentru industria alimentară și a băuturilor de a lansa produse și ingrediente care ajută la...

ANPC în război cu Magiunul de Topoloveni

Bibiana Stanciulov, cea care a readus la viață Magiunul de Topoloveni, îl anunță pe șeful ANPC, Horia Constantinescu, că...

Noua Zeelandă pierde o bătălie de opt ani pentru mierea de manuka

O cerere de înregistrare a mierii de manuka, ca brand certificat, a fost refuzată de Oficiul de Proprietate Intelectuală...