facebook
Friday, September 29, 2023
spot_imgspot_imgspot_img

Mondi creează o soluție de ambalare din hârtie care înlocuiește folia termocontractabilă

Recomandări

Noul ambalaj sustenabil pentru băuturi de la Mondi, Hug&Hold, o soluție reciclabilă pe bază de hârtie pentru a înlocui foliile termocontractibile din plastic, a fost validat pentru procesele automate de ambalare.

Hug&Hold este compusă din două elemente care asigură transportul sigur, precum și stivuirea pachetelor de băuturi îmbuteliate. Primul element este un manșon din hârtie kraft 100% care se înfășoară în jurul sticlelor pentru a le ține în siguranță, oferă o rezistență ridicată la tracțiune și poate rezista la o greutate suficientă pentru a lega și stabiliza sticlele în timpul transportului. Al doilea element este un suport din carton ondulat care ține sticlele împreună.

Un mâner integrat opțional face ca un pachet de sticle să poată fi transportat cu ușurință. Separarea simplă a sticlelor individuale din ambalaj de către consumator sau personalul de vânzare cu amănuntul sporește confortul designului.

Mondi’s Hug&Hold oferă o soluție puternică și stabilă, care este realizată din materiale regenerabile și complet reciclabile. Echipa a lucrat cu Krones, un specialist global în tehnologia de automatizare a ambalajelor, pentru a se asigura că Hug&Hold poate ambala sticlele într-un proces complet automatizat cu cele mai noi utilaje Krones.

Krones oferă opțiuni de modernizare a mașinilor sale existente, permițând o trecere ușoară la Hug&Hold ca alternativă durabilă. Hug&Hold este disponibil în prezent pentru sticle PET de 0,5 l până la 1,5 l în pachete de șase sau patru bucăți.

spot_img

Din aceeasi categorie

Producție alimentară industrială la cele mai înalte standarde

Industria alimentară reprezintă o ramura esențială a economiei unei țări. Datorită implicațiilor economice și sociale pe care le prezintă...

Parteneriatul pentru etichetarea digitală a carbonului își propune să reducă emisiile din industria de catering cu peste 30% până în 2025

Start-up-ul britanic din domeniul tehnologiei alimentare, Dynamify, a făcut echipă cu firma suedeză specializată în software pentru sustenabilitate Klimato...

Sistemul de Garanție Returnare ar putea fi amânat până în primăvară

Cei care se ocupă de implementare cer încă trei luni de grație, deși programul trebuia să debuteze pe 30...