Lasati biopreparatele noastre sa curete canalizarile dumneavoastra

0
62

Pentru toate activitatile din Industria Alimentara, functionarea retelei de canalizare din incinta unitatii este deosebit de importanta. Infundarea canalizarii poate duce la intreruperea activitatii si la cheltuirea unor sume importante pentru desfundarea acestora.

In majoritatea cazurilor, desfundarea clasica remediaza situatia partial. Grasimile se vor depune imediat dupa reluarea activitatii, iar in timp acumularile de grasimi si alte solide vor colmata canalizarea, necesitand inca o data interventii mecanice murdare si costisitoare.

Pentru evitarea colmatarii conductelor si pentru mentinerea fluxului de productie neintrerupt sunt recomandate Biopreparate pe baza de microorganisme (https://www.microcat.ro/produse/intretinere-canalizari/) care au capacitatea de a descompune grasimi, uleiuri si alte materii organice acumulate pe intreg traseul de evacuare a apei uzate.

Microcat DNTRF este produsul cel mai utilizat din toata gama de produse Microcat destinate curatarii si intretinereii canalizarilor.

Aplicat periodic, Microcat DNTRF (https://www.facebook.com/microcat.ro/videos/1005804186241272/) previne colmatarea prin dezvoltarea unui biofilm microbiologic capabil sa devoreze grasimile si uleiurile din apele rezultate in urma proceselor tehnologice.

Clientii nostri au obtinut rezulatele cele mai bune combinand puterea de degradare a biopreparatului Microcat DNTRF cu capacitatea de inmuiere a biopreparatului Microcat ECL. Cele doua produse microbiologice curata si intretin conductele curate si functionale asigurand continuitatea productiei fara a fi necesar interventia mecanica.

Biopreparatele sunt 100% naturale, nu afecteaza mediul inconjurator si imbunatatesc calitatea epurarii in statia de epurare din aval.

Pentru intrebari si achizitii contactati-ne pe contact@microcat.ro sau telefonic la 0748-538.844.