A XI-a editie a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificatie-cofetarie si de gastronomie – GastroPan – se va desfasura in perioada 28 – 30 martie 2019 la Arad, informeaza un comunicat al organizatorilor.

GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera panificatie-cofetarie-HoReCa. Furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile si pregatesc vizitatorilor numeroase noutati, demonstratii, ateliere practice, lansari si degustari de produse.

Timp de trei zile, Aradul va redeveni cel mai important punct de intalnire al cererii si ofertei de pe piata panificatiei, cofetariei, ospitalitatii si alimentatiei publice. Pentru vizitatori, expozitia GastroPan ofera oportunitati de afaceri nelimitate prin gama completa de tehnologii, inovatii si know-how expusa. Pe de alta parte, expozantii au cea mai buna ocazie de a cunoaste si a satisface nevoile antreprenorilor si specialistilor din domeniu.

In plus, organizatorii expozitiei GastroPan 2019 au deschis campania de inscrieri la Concursurile GastroPan, competitii la care se intrec reprezentanti ai sute de brutarii, cofetarii si restaurante din tara.

gastropan1Concursurile GastroPan aduc impreuna cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari autohtoni care isi vor demonstra maiestria in fata unui juriu format din experti de talie mondiala.

Concursurile GastroPan sunt grupate in trei sectiuni competitionale – Panificatie, Cofetarie, Gastronomie – in cadrul carora juriul selecteaza lucrarile ce vor primi trofeele Painea Anului 2019 si Tortul Anului 2019. Inscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac pana pe 28 februarie 2019.

Organizatorii ofera companiilor furnizoare de servicii si produse dedicate panificatiei, cofetariei si gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei sectiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile – Diamant, Gold, Silver si Bronze, beneficiind de o excelenta promovare in randul concurentilor, juriului, vizitatorilor si expozantilor prin beneficiile cuprinse in fiecare dintre aceste pachete de sponsorizare.

Furnizorii interesati de participare la expozitie mai au inca posibilitatea de a-si rezerva un stand, afirma organizatorii.

GastroPan este cea mai buna modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialistii din domeniile panificatiei, cofetariei si HoReCa, aflati in cautarea unor idei si solutii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Inchiriind un stand, furnizorii pot stabili contacte, pot discuta cu potentialii parteneri si pot prezenta ofertele vizitatorilor, celor de peste 21.000 specialisti invitati.