Alimente posibil contaminate cu Salmonella spp.? Bacteria poate fi depistata in 24 de ore

0
1017

Carnea de vita, carnea de pasare, laptele si ouale sunt alimentele cel mai frecvent infectate cu Salmonella. Mancarea infestata de obicei, insa, arata si miroase normal.

Infectia cu Salmonella nu este amenintatoare pentru viata. Totusi, la anumite persoane, precum copii mici, varstnici, persoane transplantate, femei insarcinate, persoane imunocompromise, pot aparea complicatii.

Noul  laborator de microbiologie al WESSLING Romania poate depista posibilele contaminari, gratie unei noi tehnici, o metoda rapida de detectare a Salmonella spp.

Avantajul aceste noi tehnici consta in capacitatea de a obtine rezultate in 24 de ore pentru Salmonella spp.

laborator_analize7Aceasta tehnica este fiabila, validata de catre Organizatia Europeana a validarii AFNOR, in conformitate cu EN / ISO 16140.
De asemenea, gradul de adecvare in acest scop, a fost demonstrat de catre laboratorul WESSLING Romania si validata intern, in comparatie cu metoda clasica pentru detectarea Salmonella spp.
Noua metoda are acreditare RENAR pentru matricea de carne, produse si preparate din carne.

WESSLING Romania SRL este companie membra a unei cunoscute retele de laboratoare din EUROPA – WESSLING –cu sediul central in Altenberge, Germania.

laborator_analize9Grupul WESSLING ofera o gama larga de analize de laborator si servicii de specialitate in domenii legate de mediu, sanatate, calitate si siguranta, de foarte multi ani.

1200 de specialisti ce lucreaza in intreg grupul asigura o capacitate profesionala unica in Europa in domeniul serviciilor de analize si consultanta chiar si in cazul unor proiecte cu numar foarte mare de probe.