Lantul valoric Safir garanteaza siguranta alimentara a produselor din carne de pui comercializate

0
118
calitatea, siguranta alimentara

Siguranta alimentara este o subiect de mare anvergura in intreaga lume, grija consumatorului privind calitatea si siguranta produselor de pe piata luand tot mai mult amploare.

In industria alimentara si nu numai, integrarea activitatilor de productie este esentiala, intrucat permite controlul permanent al calitatii produsului si respectarea standardelor in domeniu, astfel incat consumatorul/comerciantul sa beneficieze de produse sigure si de inalta calitate, care sa corespunda nevoilor si cerintelor sale.

Pentru Grupul de firme Safir, aceasta inseamna asumarea valorilor sanatoase si a misiunii de a dezvolta un proces tehnologic corect si complex, completat de relatii frumoase si sanatoase, pentru obtinerea unor produse din carne de pui de calitate, cu gust adevarat, din 100% ingrediente proaspete si naturale.

Sistemul de productie Safir, care implica un modern abator de pasari, patru ferme proprii, o fabrica de fainuri proteice, una de nutreturi combinate, dar si o fabrica de preparate si semipreparate, impreuna cu reteaua proprie de distributie asigura controlul strict al calitatii produselor din carne de pui comercializate si siguranta acestora pentru clientii si colaboratorii nostri.

Valorile Safir ghideaza toate procesele prin care trece puiul de la bob la consumator. Orice produs al Grupului de firme Safir este reflexia efortului comun al tuturor membrilor echipei: al celui care produce furajul, al celui care creste puiul, al celui care-l abatorizeaza, al celui care-l transporta si al celui care-l vinde.

Din respect pentru client si pentru calitatea produselor oferite, Grupul de firme Safir face eforturi constante si investitii responsabile, pentru a imbunatati metodele de procesare, verificare si testare. Urmarim prioritar siguranta alimentara, pentru a crea valoare pentru noi si oamenii din jurul nostru.


Afla mai multe despre Grupul de firme Safir: www.safir.ro